-> Jirik_Tuňák1983 23.03.22 19:54:27: Ten Sting mi tam nesedí. Stejně jako s Melody. Melody mám moc rád, ale tenhle duet mě nijak neoslovuje. Tuhle dámu si asi prozkoumám více, je to přijemný ;) .
21:52:05 08.04.2022
Jirik_Tuňák1983
High Contrast - The Agony & The Ecstacy (Hospital, Drum & Bass Album) [HQ]
-> Jirik_Tuňák1983: Ava Max má vela dobrých pesničiek,takisto ako Dua Lipa.
20:08:59 22.03.2022
Jirik_Tuňák1983
-> isti: Tohle už není ten starej Těsto, tohle už jsou prostě sračky feat. kdo má do prdele díru. Já se divím, že se po těch tehdejších vypalovačkách Těsto plácá v podobném rádiovém braku.
Těsto byl toleto...
Dj Tiesto - Traffic!
A když už sem dáváš tu Avu Max, tak tohle má aspoň drive. A taky to jede dokola v rádiích.
-> Jirik_Tuňák1983 21.03.22 20:02:20: Odkial berieš že je to umenie?Mne sa to páčí,toto je ovela väčšia blbosť textovo aj ako klip a tiež sa mi to páčí
Tiësto & Ava Max - The Motto (Official Music Video)
Jinak tady jeden special pro Jirika. V patek jsem ji objevil, hned jsem ji sosnul a dneska jsem si ji musel dat v aute na plny kule jako poradnej pubertak
The Hills
21:24:51 21.03.2022
Syny
-> Jirik_Tuňák1983: Tak ne kazdej asi posloucha stejnej styl jako ty... Jinak dik za tip, od Tiesta jsem neslysel uz dlouho nic, tak aspon ted :)
Tohle hreje z rádia několikrát denně a to je fakt dílo. Kvíčala Ransdorfová nic moc, text o hovně, hudba jednoduchá jak pivní tácek. Kde to posbíralo 178 mil. zevlů je mi záhadou. Je děsivé, co dnes lidi pokládají za umění.
Tiësto & Karol G - Don't Be Shy (Official Music Video)