-> U-Geen:

Moje osavadní zkušenost je taková, že co si člověk neudělá sám, s tím není spokojen a co sám poělá, za to může nadávat jen sobě samému

, a myslím, že si toho času i váží - jeho to prostě baví, takže je vcelku logický, že tu filetu má... ale je dobrý si přiznat, že si vlastně stěžuje, že nemá čas na svůj koníček, ne jen na "opravu spotřebáku".

a pak by z toho mohla být pěkná dobová fotka z roku cca 1975

Jen mi přijde že ty novodobý pekáče od Fabie vejš to kází 

S dualni klimou jsem si hral v aute a to je fakt chujovina hrozna :) A ve vysledku stejne v tom aute je nejaka teplota mezi, jen se tam ty proudy vzduchu honi jak u blejch na dovorku :) Kdyz navolim 22°C, tak ve velkej vetsine pripadu jsem nemel ani ja ani spolujezdci potrebu na tej teplote neco menit. Nehlede na to, ze kdyby mi spolujezdec zacal jen tak tocit knoflema, ze se mu neco nezda, tak dostane kartac
Vyhoda to muze bejt snad jen v pripade, ze jedu jako spolujezdec s nekym, kdo neumi klimu pouzivat a nastavi tam 18°C, tak pak je dual proti omrzlinam fain.
Rádia mají nejlepší signál právě ty origo, protože k tomu mají stavěné antény. Neorigo rádio si už ani nedokážu představit třeba právě kvůli tomu signálu a vypínání po canu, a mf.

Prostě ač mám stará auta rád, a jsem vždy nadšenej když jedu v embéčku, tak stejně se potom vždycky rád vrátím do svého nudného spotřebáku
A to že se něco z toho může posrat je jasný-každá technika je závadová, na druhou stranu nic se neposralo a kapotu od motoru zvedám akoát po 15tkm když měním olej a nebo když mi dojde ostřikovač

Můžu k tomu jen dodat citaci, že "technický pokrok je docela fajn, akorát trvá už moc dlouho.."

Tobě pro zlost to fakt nedělali....
-> Milan 136 16.04.15 09:07:27: pod to se klidně podepíšu

velikosti torxových šroubováků a to jsem nesundaval celý kryt, takže jsem nemusel demontovat pás...