skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jak na blackberry?
-> m_tsch: aha tož to jo, no čekal jsem že to bude jiný kalibr..... tak zustanu u nokie;-)
To pak asi jo, já teda osobních zkušeností moc nemám, ale v podniku se toho braly snad stovky a skoro každej jenom nadával.
-> m_tsch: telefon je z druhé ruky a tudíž bez záruky takže tudy to asi nepujde, no tak asi se na to vykašlu a vemu si jiný telefon....
BB je hlavně dost poruchovej telefon, takže bych asi hned reklamoval. Nečekal bych, že volání bude vyžadovat zvláštní nastavení.
to netuším, blackberry je přeci jen trochu jiný telefon.... pravě proto zjištuji vice info od lidí kteří tehle značce hoví. na googlu se mi nepodařilo vyjistit absolutně nic.
A není porouchaný?
Dostalo se mi do ruky Blackberry 8800 a vypadá to na celkem fajn telefon až na jednu podstatnou věc, nejde mi z něj volat. Jelikož jsem jsem upliný laik co se týče těhle stroju tak bych prosil o radu uživatelu více zkušených. Problém je v tom že pokud volám na blackberry z jiného telefonu tak sice začne vyzvánět ale jakmile hovor zvednu tak nesliším nic ani na jedne straně a pokud z blackberry volám tak se mi ukáže na display že hovor už započal ale druhý telefon ani nezazvoní.
mam vodafone. poradí někdo?
mam vodafone. poradí někdo?