A pokud mi stačí malej kufr tak koupim nějaký větší coupe jako je třeba cougar a nebudu jezdit něčím ošklivým, co má víc než dvoje dveře

Naštěstí to nic neváží...

Správná česká rodina si hold sebou bere všechno. Televizi, mikrovlnku, psa i s boudou, zimní kabáty a tak no. S tim nic neuděláš.

Do kombika v pripade potreby muzu narvat veci az po strop, to do sedana nebo liftbacku tezko. Nikdo nerika, ze bych tak jezdil denne, ale beru jako velky plus tu moznost mit a nemuset pak vymejslet jak to vlastne udelam... To ze to nekdo nechape nebo to tak nema, to je jeho vec a jeho boj a at si kazdej dela a koupi co chce. Ja si s dovolenim poridim taky co budu chtit a ne to co se libi par lidem na Virtu :)

dialnica E57 smer chorvatsko/taliansko

Ted jsem na to dával fungl nový chladič(origo, žádná druhoška, starý byl prorezlý) a dělal olej s komplet filtrama, cca 20tis. zpět byly dělaný nový rozvody v autorizáku, nová klapka nové přední a zadní kotouče s deskama. Má to vyplněnou servisku, zámek zpátečky, pískování čísel na okna, zánovní pneu, klima, tempomat. Co jsem koukal na tipcars tak nejlevnější tenhle benzín a rok(2006) s těmahle km tam je 134900kč, tj. bych to nechal za ty samé peníze, s tím že tohle je určitě v odost lepším stavu a naprosto bez žádných nutných investic v dohledné době. K odběru by byla začátkem září, má to omlácený víko kufru od stropu v garáži tak to ještě nechám přelakovat at je fakt pěkná.

V autě s přídomkem GTI s tak trapně nudným projevem motoru jsem už dlouho nejel (mluvím o G VII), ale tohle bude stejnej navoněnej prd s astronomickou spotřebou oleje i benzínu. 

-> palinator 08.08.16 22:56:03: Jedine ííírske záležitosti vypálené v medenom kotli!!!
Írska whisky jedine
, žiadne iné patoky a zapíjame Plzeňským prazdrojom kurvááá...

Žiadny dízel už nekúpim ďalej určite...
Na tomtoka v židovskomrežime 9litrov a vymetanie kobercov
15 a viac...
Výkon z hovna neurobíš, treba trocha vzduchu s benzínom.
M3ojku e46ku som držal za chvost a neušiel mi, pičuzzz rakúsky v alpských vracačkách...*159* *4* *157*