-> Rooney:
Jo, já chtěl napsat, že jsem našel server webu warforum.cz a docela se mi líbí.
Tady je perfektní interaktivní mapa.
minecraft.raska.me/
IP najdu na požádání.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Minecraft
tak, kolega založil server, takže to asi padá
-> palinator: jj určitě bych byl pro zaplatit jednorázově, třeba na půl roku...

-> Nwkt: Tome,to bys po mě mohl chtít cokoliv na autě ale tohle ne

-> Bobesh: Máš možnost aplikovat novodobé tresty, až přinesou blbou známku tak jim uzničit městečko a podobně 

-> palinator: Já vim ale musím si zanadávat

-> Bobesh:
Chce to ten Minecraft vypnout, když zůstane běžet na liště, tak je to děs. Kdyžtak reset to jistí.
Chce to ten Minecraft vypnout, když zůstane běžet na liště, tak je to děs. Kdyžtak reset to jistí.
Hlavně je po jejich slavným hraní Majnkraftu zabržděnej komp,chodí jak Trabant na jeden hrnek a zabržděnej ručkou

-> Rooney:
Jo, kámo, buď asi na účet a nebo poštou normálně na prasáka do obálky. Posílat na účet nějaký koruny - aby tam nebyl větší poplatek než poslaná hodnota. Asi bych si představoval to předplatit třeba na 2 měsíce (nebo i víc dle dohody), ať se to nemusí řešit furt. Ale nejdřív to zařídim, zkusíte to a pak to kdyžtak nějak rozpočítáme.
Samozřejmostí jsou OP práva pro platiče.
Jo, kámo, buď asi na účet a nebo poštou normálně na prasáka do obálky. Posílat na účet nějaký koruny - aby tam nebyl větší poplatek než poslaná hodnota. Asi bych si představoval to předplatit třeba na 2 měsíce (nebo i víc dle dohody), ať se to nemusí řešit furt. Ale nejdřív to zařídim, zkusíte to a pak to kdyžtak nějak rozpočítáme.
Samozřejmostí jsou OP práva pro platiče.
-> palinator: jo a ještě něco. Jakou formou by se to platilo?
-> Rooney:
Já trochu zatlačim na toho kamaráda, zaplatim kdyžtak ten měsíc na zkušebku a uvidí se.
Já trochu zatlačim na toho kamaráda, zaplatim kdyžtak ten měsíc na zkušebku a uvidí se.
-> palinator: jasně no, domluvím se s tím kámošem. Ale 100 nebo 150 je celkem v poho, šak uvidíme, dám vědět

-> Rooney:
No hele, průser, tomu kamarádovi se rozpadli lidi, kteří to platili. Rád bych ho znova oživil, ale ten kamarád do toho nechce jít sám se mnou. Potřebujeme novou komunitu.
Myslím, že to stojí cca 150 Kč/měsíc, takže jde o nějaký drobný na osobu, kdybychom to chtěli udržet. Přece jen public servery jsou naprd, že se lidi neznaj a nemáš prostředky, jak určovat chod serveru.
No hele, průser, tomu kamarádovi se rozpadli lidi, kteří to platili. Rád bych ho znova oživil, ale ten kamarád do toho nechce jít sám se mnou. Potřebujeme novou komunitu.

Jak je to s tím serverem, Palíku
? Ten náš server skončil a já a kámoš nemáme kde hrát 

-> Bobesh:

Už mě s tím pěkně lezou na nerv. Včera jim nějaká ludra rozkotala a podpálila domeček,to bylo řevu,takový neštěstí

-> Bobesh:
Jasný, v pohodě, já si dělám prdel.
Jasný, v pohodě, já si dělám prdel.

-> palinator: Jako já? Mláďatům? To by musela taky maminka zabrat. Táhnu tu káru sám 13 let,fakt bych jim rád koupil ale nejsem dojná kráva

-> Bobesh:
A co dělá Ježíšek? Smaží na Virtu a děckám svýho kompa nekoupí.
A co dělá Ježíšek? Smaží na Virtu a děckám svýho kompa nekoupí.

Náš mladší je u toho pečenej vařenej,ani se kvůli němu nedostanu kolikrát na net...

-> GRED-Činpokomon :D:

-> GRED-Činpokomon :D: 

já taky hraju,máme vlastní server,a kdyby ted nespadl tak bych sem ted ani nepsal

-> Škoda 125L - Šmok: už si to moc nepamatuju, ale cca 350kč
-> Škoda 125L - Šmok:
Jo, na cobblegenerator jsem se díval.. zajímavá věc.
Na serveru zatím plugin na rezidence nemáme, protože nebyl moc potřeba - hraje nás tam pár a žádný zločiny se takřka nekonaj. Ale tu železnici bych chráněnou chtěl mít. Ten plugin na rezidence se může nahrát až na ten novej hosting, na ten současnej to prý není možné.
Jo, na cobblegenerator jsem se díval.. zajímavá věc.

Ceskejparan10, Rooney: za kolik jste si ho pořídili?
palinator: jsem si říkal, že by ta železnice bez "resky" asi brzy skončila u někoho v truhle
jinak ať se daří stavba. Já zatím zkoušel jen padací bránu a továrnu na Cobblestone
palinator: jsem si říkal, že by ta železnice bez "resky" asi brzy skončila u někoho v truhle

jinak ať se daří stavba. Já zatím zkoušel jen padací bránu a továrnu na Cobblestone
ja hraju minecraft skoro pokaždé když mam čas :D a mam ho aji koupenej hoši,

-> palinator: Ok, na železnici se moc teším 

-> Škoda 125L - Šmok:
-> Rooney:
Hoši, někdy okolo Vánoc by měl bejt změněnej hosting, aby bylo víc slotů, tak jsem dostal pokyn, ať vám dám IP až bude ta nová. Moje železnice zatím na serveru není, testovací úseky stavím na singleplayeru s creative modem. V multiplayeru tohle zkoušet mi nepřijde jako zrovna taktický. Každopádně ta trať bude.
-> Rooney:
Hoši, někdy okolo Vánoc by měl bejt změněnej hosting, aby bylo víc slotů, tak jsem dostal pokyn, ať vám dám IP až bude ta nová. Moje železnice zatím na serveru není, testovací úseky stavím na singleplayeru s creative modem. V multiplayeru tohle zkoušet mi nepřijde jako zrovna taktický. Každopádně ta trať bude.
-> palinator: Co ta IP? 

Mrknu k vám na server, ta železnice, jak o ní mluvíš to mě docela zajímá. Můj nick je Destroyer. Tady je malá ochutnávka ze serveru, kde jsem http://www.youtube.com/wa
tch?v=F3LBkY0GhcM to kdyby jste se tam chtěli mrknout
dna69: zkus to... já si taky ze začátku myslel, že je to nějaká kravina
dna69: zkus to... já si taky ze začátku myslel, že je to nějaká kravina
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Celá hra je prakticky jen o kreativitě a komunikaci v multiplayeru. Jedna část hry je o těžení, získávání surovin pro svoje stavby, produkty, atp., další část je např. o architektuře, návrhu technických řešení v rámci možností a další část je o komunikaci s ostatními členy, díky čemuž může fungovat třeba vzájemný obchod, lidé se mohou vzájemně podílet na monstrózních projektech, které i v kostičkovaném světě mohou vypadat úchvatně.
Základem hry je takzvané "craftění" - výroba předmětů z dostupných surovin a to jak pro vlastní potřeby, tak pro potřeby ostatních nebo pro potřeby např. vyrobené lokomotivy.
Ačkoliv se to na první pohled nezdá, možnosti tvorby jsou obrovské. Vzhledem k určitým pravidlům se nechají vytvořit rozsáhlé elektronické obvody (hra podporuje tvorbu např. hradel NAND, NOR, XOR, paměťových buněk, generátorů signálu, zpožďovačů, opakovačů) - existuje například celá 16-bitová výpočetní jednotka, na YouTube se nechá najít.
V současnosti se věnuji vývoji a výstavbě železniční sítě, díky které se hráči mezi jednotlivými místy mohou přepravovat rychleji a pohodlněji. Nejde jen o natažení kolejí, ale o zavedení zabezpečovací techniky, aby nedocházelo ke kolizím a provoz tratě byl co nejvíce automatizovaný. Určitou nevýhodou je "výrobní technologie" asi 1 metr, takže např. hradlo NAND je široké 3 metry. Pro spoustu informací se podívej sem : www.minecraftwiki.net
Celá hra je prakticky jen o kreativitě a komunikaci v multiplayeru. Jedna část hry je o těžení, získávání surovin pro svoje stavby, produkty, atp., další část je např. o architektuře, návrhu technických řešení v rámci možností a další část je o komunikaci s ostatními členy, díky čemuž může fungovat třeba vzájemný obchod, lidé se mohou vzájemně podílet na monstrózních projektech, které i v kostičkovaném světě mohou vypadat úchvatně.
Základem hry je takzvané "craftění" - výroba předmětů z dostupných surovin a to jak pro vlastní potřeby, tak pro potřeby ostatních nebo pro potřeby např. vyrobené lokomotivy.

Ačkoliv se to na první pohled nezdá, možnosti tvorby jsou obrovské. Vzhledem k určitým pravidlům se nechají vytvořit rozsáhlé elektronické obvody (hra podporuje tvorbu např. hradel NAND, NOR, XOR, paměťových buněk, generátorů signálu, zpožďovačů, opakovačů) - existuje například celá 16-bitová výpočetní jednotka, na YouTube se nechá najít.
V současnosti se věnuji vývoji a výstavbě železniční sítě, díky které se hráči mezi jednotlivými místy mohou přepravovat rychleji a pohodlněji. Nejde jen o natažení kolejí, ale o zavedení zabezpečovací techniky, aby nedocházelo ke kolizím a provoz tratě byl co nejvíce automatizovaný. Určitou nevýhodou je "výrobní technologie" asi 1 metr, takže např. hradlo NAND je široké 3 metry. Pro spoustu informací se podívej sem : www.minecraftwiki.net
-> palinator: Jo koukal jsem na nějaký video, že tam jsou panáčci a prostředí z kostiček, ale jinak tam jde ve stručnosti o co?
-> Rooney:
Máme tuším 1.0.0 , ale radši se doma podívám.
-> Škoda 125L - Šmok:
Jakej máš nick ve hře? Stačilo by, kdybys to tam navštívil jednou za čas, aby to nebylo úplně mrtvý stavení.
Máme tuším 1.0.0 , ale radši se doma podívám.
-> Škoda 125L - Šmok:
Jakej máš nick ve hře? Stačilo by, kdybys to tam navštívil jednou za čas, aby to nebylo úplně mrtvý stavení.

palinator: mohl bych k vám občas zajít na server, ale stíhat dva asi nebudu.
Jsem k zastižení zde konportal.eu/viewpage.php ?page_id=43
Rooney: závidím mapu serveru
verze 1.0.0
Jsem k zastižení zde konportal.eu/viewpage.php ?page_id=43
Rooney: závidím mapu serveru
verze 1.0.0
-> palinator: jj jde to hrát normálně i na neofiko.
Jo a ještě detail, jakou máte verzi?
Jo a ještě detail, jakou máte verzi?
-> Rooney:
Jo tak koupil..hm.
Doufám, že s tim můžeš hrát na neofiko serverech. Pošlu ti pak IP adresu, teď ji nezjistim.
Jo tak koupil..hm.

-> palinator: Tak podívat se jen říká no
Nick mam Bedahukot
a nemam cracklou verzi, poctivě sem si ji koupil 
A o slušnost a spolehlivost, nemusíš mít obavy.

Nick mam Bedahukot

A o slušnost a spolehlivost, nemusíš mít obavy.
-> Rooney:
Jen podíval? Potřebujeme další spolehlivé, slušné členy.. takže aspoň něco do jednoho z měst postavit. Kdyžtak se připomeň, kdybych zapomněl tě nechat zapsat do whitelistu. Ve hře jsi taky s nickem Rooney?
Jen podíval? Potřebujeme další spolehlivé, slušné členy.. takže aspoň něco do jednoho z měst postavit. Kdyžtak se připomeň, kdybych zapomněl tě nechat zapsat do whitelistu. Ve hře jsi taky s nickem Rooney?
-> palinator: Jestli bych mohl, taky bych se k vám na server rád podíval 

-> Škoda 125L - Šmok:
S kamarádem máme server na whitelist, tak kdyby tě ten tvůj někdy štval, dej vědět.
S kamarádem máme server na whitelist, tak kdyby tě ten tvůj někdy štval, dej vědět.
palinator: jj multiplayer ten mě baví nějak víc než single. To "kdo si hraje s kostičkama..." je tady celkem přesný 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Jo a co jako? Kdo řiká, že si nikdy nehrál s kostičkama, ten si hraje dodnes.
-> Škoda 125L - Šmok:
Multiplayer?
Jo a co jako? Kdo řiká, že si nikdy nehrál s kostičkama, ten si hraje dodnes.

-> Škoda 125L - Šmok:
Multiplayer?
palinator: čekal jsem, že se tady to téma nakonec objeví
ve volných chvílích to hraju

Ne. To zas bude nějaká onlajnová kravina, ne?
Hrajete někdo Minecraft?