Ty možná, ale kolega fakt nakoupil..

To je strašně ošemetné a nejsem v tom osobně nějak extra zkušený. Takže ti max můžu zopakovat nějaké rady které mě osobně dávají smysl a nějakým způsobem se jima snažím řídit.

(opět díky -> saskyn2: za tip).

Diky.

Ale i tak dobrý, škoda jen, že dneska jsem mohl mít 3/4 tý částky už vyčerpanou. No neuděláš nic. Zajímavý, že mi o tom třeba nepošlou e-mail. Chodí mě od nich kdejaká hovadina a "užitečná rada", ale o tomhle bych se býval nedozvěděl nemít tady na Virtu vás Skrblíky... 
A pokud to používáš a včas prachy splatíš, tak je to naprosto bez problémů a má to jen pozitiva. Jen si to musíš hlídat no, páč jak to nesplatíš včas, tak tě tam napálí brutus úroky za každej den prodlení. Nicméně pokud si jednou za měsíc dáš upomínku na pořešení kreditky, tak úplně v pohodě - u ČS mám to období asi 55 dní.

Jinak AirBank ma 5x platbu kvuli urokum na sporicim a CS bude mit od 2/2023 4x platbu (kartou nebo kreditkou a pocita se i onlineplatba) abys mel vedeni zdarma, jinak si to zaplatis. A vedeni kreditky ma zdarma pod podminkou, ze tam mesicne otocis min 3000 Kč, jinak 50Kč z vedeni zaplatis taky.
já mám za poslední 2 měsíce od 3 bank 6000 a asi 1000 cashback, když to vezmu i s paní(má o něco víc cashbacku) tak to dělá celkem slušných 14000 za dva měsíce, to jde

Tos to sem nemohl dát dřív? 

Asi se tam zitra dojedu zasobit pivem na vanoce, nebo ja nevim :D Jinak uz do obchodu skoro nejezdime.

Díky za tip. Pokud dobře počítám, tak v součtu to mám za poslední 2 měsíce od 3 bank dohromady za 4000 Kč 

tvl 5Kč z vlastního bankomatu kam přijdu jako klient jiný banky a mám to zadarmo je fakt hustej úlet

pesimistovi Synymu navzdory

akorát nevim jestli od skončení akce nebo od platby