-> Tomaso435 22.10.25 18:32:44: to by dal (resp. se slabsim motorem mam rekord 182), ale musim vymenit tlumice, uz jsem tu psal, ze ve 170 jeste zrychloval, ale ja uz zacal mit strach :)
-> Sita 22.10.25 19:16:23: hele schvalne dalkova jizda do Madarskeho Hevizu, rapidem o 15min. rychleji, nez octavkou a nivou o pul hodky dyl, vyjeli jsme vzdy v patek po obede, navrat v pondeli to skoro potvrdil, octou jsem to jel i dyl, ale to bylo na pohodu, tempomat a moje nejnizsi zaznamenana spotreba u ni 8,4 LPG, jinak ty ses na tu spotrebu, tak pres 17 se mi u toho nedari dostat:) a u rapida pres 12
K tem elektromobilum, na SK jsem si na dalnici dovolil s feldou predjizdet teslu, kdyz uz jsem se zacal zarazovat, tak si toho ten debil vsimnul a vyletel, ze by mi nadral bok a to tam sedel syn. Nemel by mu spis nejaky asistent brzdit? Jako u ty skoro seriovy feldy plati, co pises, ta nez se rozhybe a maximalku ma 160kmh, ale trva ji to, moje fabka je na tom zatim jeste hur, ale poupravim, jako rapid jezdit nebude, na to je tezka, ale lip nez felda snad jo.
edit:
tak ted premyslim nad tema mojima pomalochodama a jestli je na tom hur fabka nebo BAZ :) ale BAZ s vackou a C vahadlama je na akceleraci lepsi, fabka ma vetsi maximalku, ale BAZ na origo podvozku ma hrozny jizdni vlastnosti, tam uz se bojim ve 120kmh :)
edit 2:
nivu jsem myslel tu starou, co jsem s ni byl u chiny, co uz moc nejela, nova je o dost rychlejsi, takze by to zas bylo na stejno