Nejezdí někdo odsud pravidelně ráno kolem 5:45 po místecké v Ostravě s fel. pickupem? Je pořád tma tak si nejsem jistý ale myslím že tmavě modrý, s pozičkama v př. nárázníku. Jen pro zajímavost, díky.
20:44:06 10.03.2014
knapido
Tak kdo pokud někdo :).
Dneska bílý eMko nejspíš GLS.
Kolem 9 ráno mezi Všestarama a Hradcem si to valil na Jičín.
A už druhej den mooc pěkný oranžový eMko s ochranejma gumama na dveřích a nešislýma zadníma světlama co stojí v Hořicích u Penny.
20:38:00 10.03.2014
bibendum30
-> Karlos (WIO46): Jaká barva auta- fabrické barvy???
Dneska z vypichu dolu do motola, kolem 4 hodiny Rapid á la R/H. Někdo vocáď?
17:52:00 08.03.2014
castrol
borci kto ma biele emo a na bokoch nalepka skoda ?
09:14:34 08.03.2014
dragon_cb_cz
Vcera pred patou odpoledne v Lyse nad Labem - cervene eMko s vyraznejma ochranejma gumama na dverich, ridil to nejakej mladas - kdyz jsem po patej v Milovicich nalozil pneu a vracel se, tak temer jiste to samy auto jelo pres Milovice zpatky (smer od Lysy).
A pak na hradeckej dalnici smer Praha svetle modrej Rapid, tusim teplicka znacka? Drzel se za nejakym transitem a typek za volantem (tusim v reflexni veste) zrovna telefonoval
21:52:27 01.03.2014
RadovanSkodovkar
Neprenasledoval nás niekdo smerom od Zvolena po BB na eMkovej škodovke? (asi) Boli sme na 120ke (viz. karta) Pri Vlkanovej odbočil a blikol. Priznajte sa
-> castrol 22.02.14 20:36:22: Ja som teraz prišiel a po ceste stretol /ešte za bieleho dňa/ odstavený nejaký hyundai v obci z polepeným golfom na majákoch , namerali ich , ale ako si to niekto nevšimne že za ním idú policajti , tomu nerozumiem ... Keby vždy idem tak ako chodím a slepý a hluchý tak neviem s čoho by som to poplatil ...