-> Tabi: Kdybys potřeboval H4 parabolu, tak se ozvi - udělal jsem si doživotní podpultovou zásobu...

Sám budu ještě potřebovat koupit spoustu věcí,a proto pravidelně procházím inzerce a když narazím na něco co potřebuju a cena je příznivá,tak to koupím.Zatím se mi daří všechno sehnat za rozumnou cenu,ale určitě budou i věci za které budu muset zaplatit cenu překupníků,šmelinářů apod.
Jenže když je něčeho pomálu a člověk to fakt potřebuje,tak mu nic jinýho nezbyde.

Jako kdyby někdo potřepoval komletní světla jak nabízí,tak bych tu cenu možná i akceptoval,mě stačí pouze parabola.
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-1000-MB-nepouzite-o
riginalni-svetlomety.php
Taky se mi zdá ta cena přehnaná, když si to člověk spočítá..

+ k tomu inovace převodovek, typů řazení a dalších věcí

Prostě není problém ten peníz do takovýho auta nasypat, problém je dostat ho zpátky při prodeji..

Ja mel na eMku i uzarne ty zakulaceny. Na tej uzarne byly dodelavany (a pravy navrtano blbe - stejne daleko jako levy, takze v nem bylo videt prd). Na nasem eMku z 89 byly origo. Co se clovek po takovej dobe nedozvi 

Vsichni vime, ze i ty tacha se sraly z vyroby a casto se clovek setka s tim, ze to auto ma meneny tacho v ramci zaruky, kdy to melo treba 40 a dali s nulou ze jo... takze ono vzdycky i takova koupe je trochu otazka do loterie.
Chromovy listy jsou klasika. Nerezovou listu vidi jako neposkozenou chromovou a to je pro ne lakmusovy papirek stavu... Nerezova lista.