-> osminohej: byla parádní, v sobotu jsem se na ní jel přes plot podívat, dneska jsem tam volal kolem 15hod. a byla prodaná. Prý už v jednu pro ní někdo přišel.
jak si lidi myslí že ostatní jsou blbý a nepoznají že to není původní stav ale renovovaný....
10:38:08 17.05.2012
Don_pepe
-> auta.petr: Ten Rapid NENÍ to co tam píše, jezdím kolem x krát týdně, 2 roky stál v zahradě mezi spoustou vraků zrezlej až hrůza, pak ho borec dal do kupy z několika aut... on často koupí hujdu, pospravuje, ač pěkně, ale prodává jako " skoro nový bez koroze v zimě nejetý" atd...
E.: koukám že GLS od téhož maníka, ale tu sem tam ještě neviděl teda...
-> auta.petr: ty vole ta glsa mě ale kurva láká!!!!
21:17:38 16.05.2012
Petuli
Hřib 16.05.12 21:04:57 napsal: → auta.petr: nějak mám pocit, že ten rapid je po laku a nebo mu upadly boční lišty a mlhofka by při tomto nájezdu mohla být taky PAL a ne WESEM…koukni u 1.fotky,jak nepasuje blinkr s blatníkem
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : v ob ma jenom čínu.. kdysi tam míval i diamond a ty stály docela za to. protože drželi. ted tam mám jen prachsprostý šunty. ale tyhle dělá myslim že dobmar.... a ty držej lip než origo pal oranžový
-> Tomaso435 13.05.12 20:56:15: V OB je má taky, ale už ne ty polský (světlejší) co alespoň za něco stály, ale jen ty čínský (skoro černý), který jsou jak z rýžovýho papíru. Jaký maj v AF nevím.