-> minno: no ja fakt nie ...
tak k veci :
údaje z inzerátu : Predam youngtimer v perfektnom stave vhodnu pre zberatela auto ma kompletnu historiu vcetne kopie povodne velkeho tech. preukazu najazdene ma 42000km, auto ma novy lak vsetko je povodne je vyvozovy kus vcetne zadnych opierok hlavy a elektronov apollo, motor bezi ako hodinky auto jazdilo len po suchych cestach len vazny zaujem blizsie info na osobnej prehliadke
skoda-virt.cz/cz/.../1023
4-rapid-white
údaje z reality : RAPID WHITE – môj posledný projekt, rapid som kúpil od prvého majiteľa vo veľmi zachovalom stave a hlavne nebol nikdy vyváraný, auto preslo vymenou blatníkov predného čela a zadného falcu na pravej strane podbehy boli v zachovalom stave, opravily sme ich iba lokálne, dalej po dlhom čase strávenom u lakýrnika (skoro rok…) sa konečne dostala domov kde sme mohli začat kompletovať a rokmi kupované a ťažko zhánňane diely konečne montovať ako béžový interier, zadné opierky hlavy, povodne apolla na zákazku robene puklicky kolies hmlovky atd…
hmm - takže asi až tak povodný stav a vývozový kus to nebude, no ale sme na slovensku ...