jeho pražské manýry.
Ale pěkně si ji ohnul o moji kouli. 
skoda.virt.cz
odkaz
jeho pražské manýry.
Ale pěkně si ji ohnul o moji kouli. 

Jsem zvědavej, jak dlouho bude nájezdům odolávat Praha. 

I když znám jistou osobu která i s mapou dokáže jet úplně jinam 

A o moc lepší to tehdy nebylo.. Ono i v tý Plzni mě prakticky pokaždý někdo při parkování zařízne tak, že si při vyjíždění můžu ruce ukroutit, tak proč kvůli tomu jezdit do Prahy.. např. minulej pátek, když jsem tam byl naposledy před dovolenou, tak jsem odtlačoval zadním nárazníkem kontejner, abych vůbec mohl začít manévrovat..

A dělá nám ostudu, protože s tím pak při těch občasných jízdách chrlá celou věčnost, než natáhne benzín apod..

ale přísahám já to nebyl
Zrovna před chvílí jsem se vrátil zvenku a kouknou cestou na parkoviště a ejhle kdo tam nestojí jako čůrák? No přece já
Skoro celý den na parkovišti stálo jen moje auto a o kus dál dvě další no a je večer a pár čůráků se rozhodlo zaparkovat na kokota aby moje auto vypadalo zaparkované na kokota. Tady to ale nějak lidi neřeší. Maximálně já. Jako včera. Jdu do auta (zepředu) a nemůžu se ani kvůli jedné krávě protáhnout mezi zrcátkama jak to blízko postavila a ještě na piču. Tak jsem jí ohnul zrcátko. A stejně jsem kvůli té krávě musel na několikrát vyjíždět. Parkuje se tu na šikmo. Zepředu je obrubník a tráva a zezadu barák.