Jak parkuje kokot.
Vedle baráku na trávě parkujeme naše auta. Bráno od ulice- dvě auta vedle sebe a před jedním z nich bylo do nedávna odstavené další naše auto. Teď je tam místo něj zaparkovaný vozík, který je zamknutý k trubce kterou jsem tam zatloukl, aby mísní omladina nepřeparkovávala náš vozík libovolně po ulici, když se vrací z hospody. Vedle toho vozíku parkuje ten dotyčný kokot. Kokot -soused cca 55let o 7 baráků vedle.
Proč kokot? Když má možnost a nějaké naše auto tam zrovna nestojí, staví ten svůj povoz tak, aby znemožnil parkování nám. Tzn. parkuje 5cm od řidičových dveří, občas to nechá stát na některém z míst kde stáváme my, ikdyž to jeho je volné, záměrně zmenšuje prostor pro naše auta atd. Momentálně zaparkoval půl metru od te trubky na uvazování vozíku, prostě kokot. Přitom je tam místa třiprdele. Vedle aut je polní cesta co vede za baráky a pak už jen pole.
Jakákoliv domluva nepomáhá, argumentuje tím, že pozemek není náš a že může stát kde chce, což je teda pravda, ale není ani jeho. Při tom ještě nasadí výraz alá zkurvená srnka, že on nic, on muzikant. Prostě jsem spoléhal na nějakou elementární slušnost, že kdyz neškodím nikomu já, že nebude škodit nikdo mě. Omyl.
Pokoušeli jsme se pozemek odkoupit, ale majitel ho nechce pustit.
No už se mi trochu ulevilo.