I když hranice je možná tenká..
I když hranice je možná tenká..

Konec konců i to psaní tady na virt bude svým způsobem závistlostní diagnoza
Bavit to může, ale smysl to nedává.

Ale jo chápu jak to myslíš, pokud tě to baví tak si to užívej dokud tě to baví, na světě jsou určitě horší věci co se dají dělat a osobně s tím nemám žádný problém

Jen to prostě pochop že to asi není forma relaxu běžného smrtelníka, prostě někdo rád holky jiný vdolky

...coz ale v podstate delame, protoze manazerstvo se shledlo v "just in time za kazdou cenu", takze co se driv opravilo pri prvni navsteve pomoci ND z kufru auta, se ted opravi az druhej ci treti den pomoci dilu ktery (ne)prijdou z Nemecka. Ze k zakaznikovi jedes kolikrat dost daleko 2x az 3x a tento je pak nasranej, je jedno - hlavne, ze jsou nizsi skladove zasoby!

), ale proč ne... A v nudných úsecích to odmaká automat...

To, ze manazeri automobilek, lenivejici zakaznictvo a EV odsunou manualy do predrazenych specialu pro dinosaury, se dalo cekat. V okruhu mych kamosu jsem uz kvuli tomu zaznamenal zvysenej nakup dinosaurich modelu zn. Porsche

s tím rozdílem že na rozdíl od š120 tohle zareaguje na to že hneš volantem

a ACC neni potreba po kazdym startu vypinat, ma to v O4 svoji paku, ktera drzi tam, kde zustala naposled... Lane Assist me upozornuje ze jedu "blbe" pipnutim a nekdy mirnou vibraci volantu a to vsechno jen nad (myslim) 40kmh...
Jinak teda než občasný přetlačování mě více štve po každém nastartování tohle vypínat, takže jsem si zvyknul...

Me teda ty asistenti porad bavi a nic nevypinam, uz jen proto ze je to zmena z dinosaurich aut
. Obcas to na me pipne ze nejedu uprostred pruhu, coz trochu vnimam jako nedomysleny uz jen proto, ze v predpisech myslim je, ze se ma jezdit pri pravym okraji jizdniho pruhu, ale tak nejak jsem po dvaceti letech manzelstvi na nekonecne opakovany dialogy zvyklej, takze mi to proste nevadi a je to lepsi nez kdyz mlci 

Jen sem svýho času potkával takto označkovaných aut vícero a nepředpokládám, žeby si někdo na sídláku hrál se vzduchovkou.

3 uz prej bolí moc