skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fotogalerie Rally 80 leta
prohledat
135 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 16.12.2009 do 18.12.2009, založil/a rsman1 - zrušená registrace
-> rsman1: Ale bylo to druhé místo
-> petr s: tak to je moc pekne foto
-> petr s: predsa si našiel:)
inak pekné fotky
inak pekné fotky
-> petr s: jj je to mozne tata taky jezdil jenom oblastky
-> rsman1: Hledám kopečného fotku s trabantem z vamberku Macek měl 1 tak jezdil mistrovství čssr a očadlík oblasti
-> petr s: jj tata mi rikal ze se prej nejak stridali nebo co a ze to byl taky pekny ranar
-> rsman1: očadlík jezdil s mackem
-> petr s: tak muj tata se jmenoval Křivák, namátkou si vzpomínám Pastyřík,Juříček,Očadlík.
..
-> rsman1: Dá se říci skoro všechny
-> petr s: takze jsi taky jezdil??? koho jeste znas tady ze severni moravy?
-> rsman1: pár takových aut jsem měl taky doma
-> petr s: jak to vsechno vis ty jsi se v tu dobu nejak pohyboval kolem nebo v rally?
-> rsman1: Jo byl z albrechtic
-> petr s: jj vím nebyl primo z Rymarova ale z jedne dediny kousek za.Jezdil Trabanty a nakones Zigula z MTX cerveneho.Asi pred 7 lety poradal v Albrechticich u rymarova Rodeocross a byla tam i trida junior s trabanty kde jsem zacinal.Bohuzel uz jsou tomu myslim 2 roky co umrel...
-> rsman1: Větší rany dával kopečný z rýmařova
jj Jirka jezdil se zastavou ale z vypraveni to byl peknej ranar a udajne v te zastave mel motor a napravy z nejakeho sport. fiatu
tak BARUM RALLYE 1981
uz skenuju aji tu Barumku 1981
-> petr s: jeste ne nemuzem se nejak domluvit s casem bud nemam ja nebo on ale v sobotu to klapne akorat nemam zadne kola na to
-> rsman1: Tu modrou máš doma?
ted pres zimu se bude delat skodovka v barvach jako ta uzovka, nedavno jsem vydrazil tu modrou.Trosku ju s tatikem poladime a nalakuje se jako ta jeho... nostalgie
nadhera
-> rsman1: Myslím, že by si to zasloužilo vlastní galerii. Napiš Ugeenovi určitě ti ji povolí vytvořit
Krasne fotky
-> rsman1: mazec 

pár foteček závodní historie z Bruntálu mám ješte fotky z ME TRUCKTRIALU 1992 a Rally Barum 1981 ale ještě nejsou naskenované