EDIT: taky bych moh dát ten odkaz :-D
www.alza.cz/point-of-view -mobii-tablet-7-playtab-pr o-d281230.htm

, ale dle gogla asi jo. Jen je to takový roztomile graficky vyvedený. Navíc když postavíš konstrukčně špatný most, tak lidi srandovně vřeštěj, když to šecko padá do propasti. 

Celkem pohodlná je i možnost stahování emajlů přímo do tabletu, takže nemusíš pouštět PC, natahovat konkrétní stránku a přihlašovat se na emajl. (Outlook jsem beztak v PC nikdy nepoužíval). Práce je s tím pohotovější a rychlejší od studeného startu. Hlavně když potřebuješ v konkrétní moment něco překontrolovat nebo objednat.
a Karolína tradičně Angry Birds. 

To má malý 13,3" a menší aby šel tahat všude? Třeba moje HP má chlazení do strany a netopí ani dospod ani nahoru což je příjemné. Pravda iPad netopí vůbec což je samozřejmě super a pokud to Tvůj kámoš používá na surf typu něco prolezt/přečíst tak to asi vyhoví, ale vyloženě na tom něco dělat je oprz jako surfování na telefonu. Když surfuju a na něco narazím, tak si chci fotku, dokument, video uložit a ne si tu stránku pamatovat do rána abych si to stáhnul v práci, potřebuju psát text atd. a to mě prostě přijde na malým NTB daleko pohodlnější než na iPadu.

jinak radši nakupovat v zahraničí, cenou budou rozhodně příznivější než u nás, ale zase pokud to bude mimo EU tak clo+dph a záruka max rok

a reakce, popř. zkušenosti se různí.