-> Jirik_Tuňák1983: jako pěknej sestřih ale tak 95 procent jsem za ty roky uz vyděl na vlastní oči akorat ručičku palivoměru jak běhá kolem dokola a ty volanty jak pulzujou (v menší míře na berlingu - ty taky někdy samy zatáčej) ještě ne
-> Tuner#2: Nevím, poslední dobou to je celý rozjebaný. Nevidím třeba v seznamu videí svoje neveřejný videa, musím se k nim proklikat jinak zkus se podívat na webu, jestli tam je něco vidět
-> Jirik_Tuňák1983: Pak nevim, jak zařídil, že přední kola skoro stojej, zadní hrabou, že se mu kouří od kol a nechává to stopu (posl. video)...jak v něm pravil, je to tajný, ale není jen odpojená přední náprava.
16:09:48 05.04.2018
Eidy
-> Jirik_Tuňák1983: Jasně. Stejně jako přistání na Měsíci.
(netuším, jak je to ubastlený, ale právě proto jsem se drbal na hlavě, jak to ti cajti dělali...no, jinak. Video už tu někde bylo.)
12:57:56 05.04.2018
Jirik_Tuňák1983
Podle mého to není možné, to bude nějakej filmovej trik, Octavie se RWD nikdy nedělala.
10:47:19 05.04.2018
bouchy
-> vhml: aha, no tyhle články moc nečtu, vzhledem k tomu, jak bývaj psaný nadpisy a návleků jsem si nevšim. Měl jsem za to, že to měla být prezentace schopností, ne divadlo s návleky. Tak proto to tomu stíhacímu autu neklouzalo, když pronásledovalo tu motorku (video níž)
-> Jirik_Tuňák1983 04.04.18 17:54:53: Co je to často? Aktuálně nemám rýmu, kašel, "jen" 4. den teplotu 38 a víc. Stejně to měla paní a dle doktorky kde jsem byl po 12ti letech i jiní. Tak mě hned připravila na tetanovku až budu zdravej.
-> Jirik_Tuňák1983 04.04.18 17:32:34: pokud vím, psal jsi to tady ty nedávno. Jinak si to statečně předáváme s kolegy v kanclu + před týdnem to dotáhla paní.
Ležím v posteli a jsem jen na mobilu. Okomentoval jsem nějaké video na YouTube a přijde mě oznámení, že se to někomu líbí, ale ani v origo YouTube aplikaci nevidím komu. Dělám něco blbě a nebo to nemají dořešené?
07:47:09 01.04.2018
MajoLR
Škoda 120 oslavila 40 let - GARÁŽ.cz - speciální modely a prototypy