Je snad zázrak, že řidič vyváznul živý... a prý "jen" se zlomenou nohou a pohmožděným břichem! 
www.facebook.com/media/se t?set=pcb.67...

Je snad zázrak, že řidič vyváznul živý... a prý "jen" se zlomenou nohou a pohmožděným břichem! 

Nahodou, je to fain tady potkat nekdy cesky auto nebo kamion a bliknuti nikoho nezabije :) Me treba takova kravina udelal radost v jinak nudnem dni, kdyz jsem jel z prace a ceskej nakladak co se zamnou odnekud vynoril me pozdravil :)
to mě zdravil taky nějakej Seatista na dovolený někde v hloubi středočeskýho kraje, no akorát navigace upozorňovala na místo měření rychlosti, tak jsem zpomalil jak kkt a ono nic 

Nebo co myslis? Jako podekovani tady v UK pouzivam vystrazky taky bezne. Ono bych pouzival radeji bliknuti stylem levej, pravej, levej (coz delam se seatem), ale s passatem, kterje blika 3x to jde na hovno :)

nikde jinde to nedělají
Tak me zajima jak jste na tom vy - jestli nejsem dement sam :)

Na hřebeč měl co dělat...

řidičák i profesák na řízení mam 

ten vlevo byl novej
No a největší sranda nakonec? Dělal jsem to zbytečně
Ženská na magistrátě mi starou kartu nechala, a že jí mám po měsíci skartovat sám
No každopádně zajímavý, když jsem kartu měnil minule, tak mi starou sebrali hned.
No a ty se ukážou na výtisku jakýhokoliv dne 

.digitální tachograf používám už 5 let a řekl bych že za jízdy když se na něho podívám,tak nejspíš uvidím zkřížený kladiva ne? nebo při pauze volant..... jinak když už upřesnuješ situaci tak nám pověz do detailu co ten symbol na lístečku znamená ať to nemusím hledat protože sem manuál od tachografu samozřejmě zapoměl v autě