-> Eidy: : no hezký no na rezervu

-> Klubko_: : to je přesně ono :-) takže to vyhrálo 165/65,t ouž jsm někde viděl se válet
dík

dík

ale jetý se blbě shání, tak mě zajímá alternativa, aby byl zachován stejný průměr pro rezervu.....i klidně 14.....

Pokud ne tak si je sežen bez nich to jde jen velice těžko.

Dostaneš tvrdý buchty 

takže,jestli bych tě mohl poprosit,abys juknul na ty tvoje, jestli je kroužek,tam kde má být a já bych je bral,když budou OK :-)

jakou nouzovku bych to bral,ale proč riskovat?
Vemsi co by se Ti-autu fyzicky stalo třeba jen v 50km/h kdyby to ruplo........

to jsem si nevymyslel.Někde na virtu je i krásný obrázek šíření lomu od bodového svaru mezi poloosou a kroužkem
Myslím že to bylo někde v tématu kde se řešila kyvka-vlečka

protože kroužek opravdu neseženu a nevěřím soustružníkovi, že ho udělá až tak přesně na setinu milimetru,aby byl,jako originál...takže teď prostě shánim komplet poloosu i s kroužkem no......vysvětlíš mi ten lom,jak jsi se ptal,jestli mi to něco říká? 

křehký lom Ti asi nic moc neříká a pokud vím tak už to tady na virtu taky někdo zkoušel a dopadlo to tak, že byl bez kola 
Jinak jak je velký problém nechat udělat novej kroužek když už nejsi schopen ho sehnat nový

. jsem včera vytáhl tu převodku vůli teda seřídil šlo to, ale co byl masakr povolit tu páku převodky z toho kuláku na spojovačce, ten kužel držel pěkně a ještě v tom místě u pedálů, no stačilo. tak dík

jinak se tesim na fotky,tak sup 

kromě něčeho velikýho mi nic upadnout nemůže ne? a když,takj to včas uslyšim ne? 

no nicméně jezdil jsem opatrně do zatáček a ještě asi budu,že pořád jezdím a poslouchm,kde se co šustne a čekam co mi upadne...nojo přecijen jsem si to dělal sám a nejsem mekánik
tak mě trošku podpoř, že mi nic neupadne
jinak mi dneska zase se dusil motor ve vyšších otáčkách jednou,asi zase ulitý karbec nebo co,jak se tomu dá zabráníit? 

a keby bolo treba použiť iny bubon mohol by zase nastat problem atd

ne to nemůžu na erko prostě no....ani nechci.....máš pravdu a budu shánět jonou poloosu, lae teď jsem to dal takhle ale stejně mi to cvaká...teď je tam tak vůle půl milimetru no....ale snad by to mohlo chvilku vydržet ne? než se něco najde......

) dat vlečku