Akurát keď hýbem s celým kolesom sa to desivo zväčšuje,ale to je tak nejak logické...snáď

-> Borderer 31.08.20 07:55:39: Snáď hej,tiež som mal kôli tomu nedobré spánky
ale tak snád kým bude vlečka to bude faajn

ale tak snád kým bude vlečka to bude faajn

Ono se to cvakání nese poloosou a ve výsledku je docela hlasitý.
U mne se to totiž objevilo poté, co jsem vyměnil ložiska v zadních kolech. Starý byly v takovým stavu, že se "kývaly" jen s vynaložením větší síly, takže je tohle nemohlo rozhodit.

jinak je naprava v poradku

jak relátko mi to přijde, že by nějaké přídavné turbo co spíná,nevíte?

Tyjo tak ty ses odvaznej, kdyby ses takhle bavil o matici u konzole pedalu ale u kola??? To se chces zabit ci co?

zase tak se toho neboj podivej se co jezdí škodovek a taky jim to drží, když vidím jak okolo jede stodváca ve který sedí čest cikánů a ještě maj plnej vlek dřeva zadní kola maj úhel odklonu tak 60° a kola jim držej tak to moc horký nebude
třeba si bubny preventivně sundej okoukni třeba pakny a tak a pak si je sám dotáhni a víš na čem seš 

Ale vetsinou to pada eMkum co sem zatim pozoroval - mue to mit nkej vliv to ze je to ouzofka nebo eMko?
opak je zase povolenej buben kterej ten kužel doslova odsoustruží tak že se to potom teplem tlakem vším možný odlomí taky .. tohle se ingenýrům ve škodovce moc nepovedlo 

ještě asi je to blbost ale nemáš povolenej šroubek kterým se nastavuje vzadu geometrie náprav ? ten na podelným ramenu ? s tím už sem se setkal a dělalo to cvakání ale to bys poznal pokudy bys hodil rameno na hever