skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pro " garazmajstra"
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:suzie
-> Tom.t: pravda ty mam doma dost 

-> VeTëV: naco kit, montážní pena je vic praktická

-> VeTëV: 

-> Pavel P.: a kdyz nebudes koukat lupú tam trosku kitu 

-> VeTëV: budu tam stát a kontrolovat

-> VeTëV: tiez budem pozadovat byt osobne pri akte vyvarenia lebo toto ma dostalo
ale na tie lemy musel minút dobré 4 tuby silikónu !! a ani základ na tých plechoch zvnútra

ale na tie lemy musel minút dobré 4 tuby silikónu !! a ani základ na tých plechoch zvnútra
-> 12MOLS: ty kravo to je sila :-(
no pavel s tim zajede ke me a bude dohlizet na kvalitu prace - tak todle asi neprojde
no pavel s tim zajede ke me a bude dohlizet na kvalitu prace - tak todle asi neprojde

-> Pavel P.: aj ja som kuchal cez víken "vyvarený zadok" a vnútorné lemy boli povodne odhnite zasilikonovane ... a ten drbo na to ani zakladovku nedal ... na hnily plech silikon ... to su dnesni sukromnici
(bez urazky samozrejme ak su tu taki co tomu rozumeju a robia to fakt dobre ale toto je odflakana robota )
Akože ked je toto vyvareny podbeh tak ja som mikimaus

Akože ked je toto vyvareny podbeh tak ja som mikimaus

-> 12MOLS: až se bude kuchat tak dám fotky.... 

-> 12MOLS: A koroze zvlášť

-> Pavel P.: aby si nebol prekvapeny ako ja
hrdza je svina

hrdza je svina
-> Tuxik: taky mi musíš hned zkazit radost vole
ale neměj strach už jsem to kontroloval a takovýhle díry jak vrata tam nemám...

ale neměj strach už jsem to kontroloval a takovýhle díry jak vrata tam nemám...

-> Tuxik: moje slova 

-> Pavel P.: u skodovky nikdy nevis, chlapce 

-> VeTëV: kdepak kdepak... já to mám zdravoučký a ne takovouhle vraždu

-> Tuxik: ja taky ne - todle je uz extrem...si neumm predstavit jak bude vypadat ta vyztuha v tom pecku :-))
Konec A sloupku bude taky jasnej, no teda ani nahodou ....
ja jen doufam, ze podobne nebud evypadat Labros bo Pavel, ktery po me chteji opravu...to bych je hnal svinskym krokem
Konec A sloupku bude taky jasnej, no teda ani nahodou ....
ja jen doufam, ze podobne nebud evypadat Labros bo Pavel, ktery po me chteji opravu...to bych je hnal svinskym krokem

-> VeTëV: do tohohle bych se nepoustel :-)
krasa - co s tim? vyhodit? 

-> suzie: bejt to bílý, tka bych si myslel, že jsi šmírovala, když sem i dělaly blatníky
skoro na chlup přesný..
-> suzie 05.04.08 19:43:25: akorát tohle je oproti mě malá nicotná dírečka.. ale jinak fakt, jak bych se viděl.. a to ty blatníky budu ještě opravovat

-> suzie 05.04.08 19:43:25: akorát tohle je oproti mě malá nicotná dírečka.. ale jinak fakt, jak bych se viděl.. a to ty blatníky budu ještě opravovat

-> suzie 05.04.08 19:43:25: Treba tohle tam mam uplne stejne akorad vic :)
-> Syny: Ale nic nebude tak hrozný 

Takhe lenak bude vypadat ta moje po rozkuchani :(
-> Bobesh: jj Dane bohužel jest... v balatníkách byly díry a roky na to nikdo nešáhl a dopadlo to jak vidíš
-> suzie: Zuzi,neříkej že to je ta hnědka tak shořatá

Poslední místa co jsou pryč je kapsa u motoru , zadní lemy, prahy... k autu mám origo podběhy, prahy i zadní blatníky...
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:suzie