skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bezpecnost?
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 27.01.2008 do 28.01.2008, založil/a LiMaK - 742 forever
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
oka oka , chuj s tím
Zastavil:LiMaK - 742 forever
oka oka. kdyz ho tak stejne odhlasim ze seznam.cz , tak uz se mi nikde nesere a je proste odhlaseny. jedine virt mio tohle zatim udelal.
-> LiMaK: Tak máš v počítači nastaveno aby si pamatoval hesla
-> Nwkt: me to treba nedela...
-> LiMaK: Se zeptej lidí co programovali mozilu
haha, maturu z programovani kompů jeste mam, spis by me zajimolo, proc to automnaticky vypisuje ty pole jmeno a heslo....chapete me nekdo? prohlizecem to urcite neni. Pise se tam "PRO BEZPECNOST !!VYPLNTE!! ZNOVU JMENO A HESLO" a pritom !!uz je to vyplnene automaticky!!. Ja vim, ze zrovna ted se to stalo mi a kamosovi, ale prese se to muze stat i nekomu jinemu/nejak jinak....
zahadnej zpusob = pamatovani jmen a hesel ve firefoxu :-)
-> LiMaK: cookies no.. si je vymazte a zakazte, kdyz pouzivate jeden comp na dva uzivatele
zdarec. mam tady jeden problemek...kamarad na svem PC zvolil volbu pamatovat si me na tomto PC. Kdyz si na jeho PC otevru virt, naloguju se automaticky jako on(radas120).Samozrejme v tu chvili se odhlasim a prihlasim pod svym nickem(LIMAK). do teto chvile je to samozrejme normalni. Co je ale horsi, nejakym zahadnym zpusobem se stane, ze kdyd si chci editovat svoji ID kartu....no, je tam polozka ZRUSENI REGISTRACE....ale nejakym zahadnym zpusobem se stane, ze defaultne se mi tam vypise JEHO nick a heslo. dal jsem to radeji neresil, nered bych MU zrusil registraci.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
oka oka , chuj s tím
Zastavil:LiMaK - 742 forever