skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Upozornění.!!!!
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
To už stačilo.
Zastavil:duma
TAk se pak kluci nezlobte proč beru zálohu a je delší doba dodaní.Když je to na objednávku.
já osobně zatim s poštou problém sem neměl,spíš s lidmi,kteří balík nepřevzali...taky mám svou "černou listinu" 

-> JaRoY: Spis na to postaci serou 

Presne tak na postu opatrne, ted jsem posilal ocka na pasy a opet me to nezklamalo. Delam to tak, ze pro jistotu vsem posilam cislo zasilky aby se tam sli zeptat kdyz je to vice jak tyden nekde "na ceste". Nekdy se ty postacky ani neobtezujou dorucit to oznameni o balicku...
No, s timhle opatrne ... na poste je bordel jak v tanku, me jde kolikrat balik 14 dnu ... To se pak tezko pozna jestli to brzdej debilove na poste nebo jestli to clovek nechce opravdu prevzit ...

kdybych mel za kazdou nevyzvednutou zakazku psat tema tak bych nedelal nic jineho.. to chce klid..a az pretece pohar trpelivosti tak vybirej zalohy a mas klid..
co kdyz jsem dostal pokutu nebo tak neco, jestli je pak nekdo bude chtit po deseti letech zaplatit s 100 tis. kc penale, tak nevim...
no tak me dali uz kolikrat upominky na doporucenej dopis a kdyz jsem tam sel, tak mi rekli, ze je pozde, ze jej uz odeslali pryc a nerekli mi ani od koho byl atd. 

-> charon: nežere vám to pes, případně přítelkyně? 
mno je to svinstvo..je potřeba tam dělat vítr a pořádnej.. btw mají oni nákej doklad, že vám hodí do schránky upozornění? jako kopii na průpisáku, nebo tak?

mno je to svinstvo..je potřeba tam dělat vítr a pořádnej.. btw mají oni nákej doklad, že vám hodí do schránky upozornění? jako kopii na průpisáku, nebo tak?
-> JaRoY: Nemožný - bydlíme v rodinným domku,dopisy a takový se prohazujou skrz dveře, protože schránka je zevnitř dveří a vybrat jí nemá kdo kromě povolanejch lidí ...
Asi vam niekto vybera postu 

-> Syny: Přesně tohle se mi stalo taky. A to jsem se byl na poště ptá, jestli tam něco nemám, tvrdili mi : nic tu není a pak mi přišla II. upomínka, že už to am je 14 dní a já to ještě nevyzvedl a že to ale do dnů pošlou zpátky, když nezareaguju ...
Vim ze to asi tak neni, ale me kdyz Targa posilal pruziny, tak uz byli nakou dobu na poste a pani postacka se ani nesnazila mi dat do schranky upominku...
Kdybych nebyl s Targou v kontaktu, tak vubec nevim ze bych na poste mel balik... Prisla mi az posledni upominka chvili pred tim nez to posilaj zpatky... Taky ze sem je tam serval...

jaky tu ma nick?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
To už stačilo.
Zastavil:duma