-> Pavel P.:
Blbost.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak je možný, že nikdo nechce Lxko?
prohledat
96 příspěvků (zobrazeno 51 až 96) od 14.11.2007 do 26.11.2007, založil/a Able - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Able - zrušená registrace
-> Able: no mám za to že jsem někde četl něco kolem 15tkč
A ty víš za kolik jí dává?
-> Able: jo ale ty lidi taky čekaj lepší price... prostě že to bude levný, to by musel dát velkou slevu aby to někdo hned vzal.
a většina normálních lidí neví co to LX je tak si domyslí že obyč 120ka kterejch všude plná prdel za lepší cenu.

-> Pavel P.:
By ses divil, kolik lidí kupuje auto před zimou. Právě proto, že je lepší výběr.
By ses divil, kolik lidí kupuje auto před zimou. Právě proto, že je lepší výběr.
-> Able: asi proto že to je škodovka... nečekaně co? a taky kdo by kupoval auto před zimou?
leda na zimní ježdění ale za to nikod nedá tolik cash.

Tak jsem to odemk a s vyvalenýma očima se stále ptám jakto že si jí ještě nikdo nevzal

-> Able:

Pokud bude za odvoz, ja bych se ho mozna ujal 

-> Able: Aaa pán je velkej humorista... myslel sem to samozřejmě ze srandy... cikán by asi těžko měl internet že jo

Navíc mu chci jenom pomoct aby se toho zbavil, známe se osobně a tohle téma se dá použít jako veřejná diskuze k tomu autu, kbyby někdo chtěl projevit zájem.
-> Tampajs:
Tohles přehnal frájo, do rodiny mi nekecej a už vůbec mě nenazývej cikánem!!!!!
Tohles přehnal frájo, do rodiny mi nekecej a už vůbec mě nenazývej cikánem!!!!!
-> Tampajs: Zbláznil ne?

-> Able: Ty se oto nějak moc divně staráš aby to bylo prodaný
Bud seš Guster v přeNicku nebo cikán co by prodal nejen svou ale i cizí matku

Bud seš Guster v přeNicku nebo cikán co by prodal nejen svou ale i cizí matku

-> Tampajs:
Jenomže tyhle řeči jí neprodaj
Jenomže tyhle řeči jí neprodaj

To je těžký prodávat krasný škodovky když Tampajs nemá prachy a řidičák.. Ty voole to se pak bude plnit zahrada i Tux proti mě bude prd...A to je co říct... A budu mít víc stoveček jak Lůďa

-> guster:
V to doufá víc lidí
V to doufá víc lidí

Jůůůů díky že se tady zastáváte mýho mazlika, snad to pomůže

-> Able: jelikoz to bylo u 4q (kyvka), stalej to melo 3,9 a jeste byla delsi 4ka tak to muselo min zrat, pac si musel jezdit pomalu na 3ku a 4ku si radil jen z kopce 

-> Able: Jo...měl to jinak zpřevodovaný..myslim že to bylo výhodnější do města...
Tak prej jo, ale za určitejch podmínek.
Ten ekonomik jako míň žral?
-> Syny: Už vim.. de Luxe Ekonimik... to by bylo abych si nevzpomněl

-> Syny: To by mně zajímalo co to tady na mě zase zkoušíš...

Nějaké to coupátko 

-> Able: vajco. Psal jsi, že máš jinou představu o autě, já jsem se ptal a sice jakou představu?
Co?
-> Able: a sice?
-> Ad@m:
Já mam trochu jinou představu vo autě.
Já mam trochu jinou představu vo autě.
-> Able: proč ho nekoupíš sám? Budeš mít aspoň dobrý pocit že jsi zachráníl jednu LX...
kaprik faster 14.11.07 22:58:53 napsal: -> Able: taky jsem se divil že ji nikdo nekoupil Je to rarita jak prase...myslím že jich u nás moc nejezdí
To si piš
To si piš

-> Zazaa: jj, to je dobrý návod

-> davidm29: BTW co je 120LE vis? 

-> davidm29: Je to 120LS motor, a vzadu vlecka s 5q a 4,22 stalim prevodem a vepredu hreben a 2pistkovy brzdy... 

-> Able: taky jsem se divil že ji nikdo nekoupil
Je to rarita jak prase...myslím že jich u nás moc nejezdí

-> davidm29: UTFG
v prekladu: Use The Fucking Google :)
v prekladu: Use The Fucking Google :)
To je vlastně 120LS s nápravou ze 130ky.
Já bych měl dotaz..co je to ta verze LX? Je mi jasný L, GL, GLS, LS..ale nic nevim o LX...
Tak ho někdo kupte 

-> Able: Mno jansy ze to je jenom kdyby - tim sem te chtel prave rict, ze takhle to bude asi u vetsiny lidi... A to ze ji nekomu nutis sem nikde nepsal a ani si to nemyslim 

-> Able: Beru to jako kompliment
Jinak k tematu
Me se treba ta jeho LX libi. Ale co bych delal s 3ma autama zejo
Sice je mozna lepsi nez obe dve ty moje dohromady, ale proste tu svou cervenou mam rad a hraju si s ni, takze tu nedam pryc ani nahodou. Bila je na jezdenai kdyz se pracuje s cervenou... Je to teda srot, ale jede a az dojezdi tak si jinou kupovat nebudu jako nahradni a budu porad jezdit s tou cervenou... Zkratka kazdej tady ma budto skodovku jako mazla a jezdi s necim jinym a nebo ma shade na denni jezdeni a dalsi nepotrebuje. Ale taky si myslim ze plno lidi vubec nevi co LX je a to je mozna odradi
Ale uprimne - kdybych zadny auto neme a nejaky shanel tak bych se mu ozval 

Jinak k tematu

-> Able: Jo, dá, já s ní jezdim do práce, ale ruku na srdce - nejni to nic moc. Škodovka jako koníček je skvělá věc, ale pokud bys s ní měl pravidelně dojíždět někam dál, ve více lidech nebo s rodinou, tak se asi poohlídneš po něčem jinym
-> Able: Tak ja nevim proc se porad vsechno dava do sekce skodovek... Tak se hlavne nezblazni.
Tak je to aspoň 742.12X ne, tak to jede už kapku

-> Able: Ber to tak, že svýho mazla už tui snad každej má a 120 auto na běžný ježění moc není ...
A proc todavas do sekce skodovky kdyz to je vzkaz?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Able - zrušená registrace