-> guster:
Tim si nepomůžeš.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak je možný, že nikdo nechce Lxko?
prohledat
96 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.11.2007 do 26.11.2007, založil/a Able - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Able - zrušená registrace
Jděte do ........
-> p.b.:
Tohle je veřejná diskuze a jelikož jsem jí založil já tak odpovídám na příspěvky ostatních, mě to přijde normální. Já nic neřešim, neřek bych kdybych se zeptal 100x jakto že to nikdo nchce.
Tohle je veřejná diskuze a jelikož jsem jí založil já tak odpovídám na příspěvky ostatních, mě to přijde normální. Já nic neřešim, neřek bych kdybych se zeptal 100x jakto že to nikdo nchce.
-> Able: Že to pořád řešíš, prostě je to starej škopek co nikdo nechce, s tím nic neuděláš.
-> myl@s:
Ty si vůl
Ty si vůl

-> Able: kolik ti za tuhle propagaci plati?
Proč je to asi v uvozovkách? Tohle pro mě neni prostě příklad, kterýmu bych já dával vekou váhu.
-> Able: To neni vtipny to je realita...
Já jenom reaguju na ten první odkaz, přišlo mi to "vtipný".
-> Able: Dal jsem tam i druhy odkaz a tam je mensi cena a auto vypada mnohem lepe.Napis si do Googlu 120LX a uvidis kolik tech nabidek bude.Jak uz jsem psal je to trosku vzacnejsi skodovka, ale s 136GL nebo 135GLi se to proste srovnavat neda.A ty vady jako je sezranej blatak a A sloupek vcetne prahu by skodovka za 10t mit nemela...Je to jen muj skromny nazor.
-> BoRiS!!!:
Tak jako, dávat zrovna za příklad, že sis koupil opuštěný vozidlo, neni zrovna hej. Docela jasný, že bude stát prd.
Tak jako, dávat zrovna za příklad, že sis koupil opuštěný vozidlo, neni zrovna hej. Docela jasný, že bude stát prd.
> guster: Tak ty fotky od tebe me konecne prisli.Koukal jsem na ne a je to uplna klasika predni blatnik v kopru tudis i A sloupek pod nim a proto mas logicky tu diru v prahu.Podle me je to za 10 000 hodne.Je to sice pomerne vzacna skodovka oproti bezne 120ce,ale zace nic extra to take neni.Ja jsem koupil v rijnu LX v plne parade za 1420.
magistrat.praha-mesto.cz/ 74806_Vysledky-prodeje-voz idel-za-mesic-rijen-2007
Predtim Dal cca rok a pul zpet LX se suprovym rodokmenem(posledni mesic vyroby) za 2000. tady je za 9000 a to se ta tvoje nemuze rovnat...
skoda.sbazar.cz/skoda-120 lx-uhersky-brod-o1074288.h tml
Co se tyce techniky tak za 10 000 sezenes 136GL a to je uplne nekde jinde i co se poctu vyrobenych kusu tyče.Tohle ma cenu jen pro nekoho komu chybi do sbirky a nebo na rozprodej na ND ale to se za 10 000 nemuze nikomu vyplatit.Nicmene pokud by nekdo hledal delsi dobu tak jich je na prodej dost.Napsal jsem jak to z meho pohledu je nemam nic proti tobe ani tvemu autu.Ja o nej ovsem uz zajem nemam.
magistrat.praha-mesto.cz/ 74806_Vysledky-prodeje-voz idel-za-mesic-rijen-2007
Predtim Dal cca rok a pul zpet LX se suprovym rodokmenem(posledni mesic vyroby) za 2000. tady je za 9000 a to se ta tvoje nemuze rovnat...
skoda.sbazar.cz/skoda-120 lx-uhersky-brod-o1074288.h tml
Co se tyce techniky tak za 10 000 sezenes 136GL a to je uplne nekde jinde i co se poctu vyrobenych kusu tyče.Tohle ma cenu jen pro nekoho komu chybi do sbirky a nebo na rozprodej na ND ale to se za 10 000 nemuze nikomu vyplatit.Nicmene pokud by nekdo hledal delsi dobu tak jich je na prodej dost.Napsal jsem jak to z meho pohledu je nemam nic proti tobe ani tvemu autu.Ja o nej ovsem uz zajem nemam.
Prosil bych všechny ty který chtěly informace ohledně lxka a já jim je poslal, aby byly tak hodní a aspon se ozvaly jestli mají nebo nemají o auto zájem a nedělaly mrtvé brouky. Takové jednání opravdu nemám rád.
-> UltraFan.: njn to i,y je svinstvo, o sem ze školy takse nehlídám, ale kvuli new prái s tim budu muset něco dělat

-> MerHanz: sorry nejsem cestinar ale "lýbyla" je uz hardcore

sice sem tuhle celou debatu nečet, ale vim, že 120LX je docela málo k vidění, ale je to dobrý spíš pro někoho, kdo po takovýh neobvyklostech touží. Sám vidím na sobě, že chci aby to vypadalo goot a taky tak nějak jezdilo a trocha muziky by se mi taky lýbyla. A temahle upravama kurvit něco jako je LX je škoda. Asi proto ještě nemá new majitele

Uz se poprali?
-> Able: 

Já jí nevnucuju, jenom to nechápu. Končim tato debata nikam nevede, přiznávám.
-> Ad@m: taky jsem to chtěl už napsat... ale snažil jsme se udržet
když tu je furt strašák zrušených registrací... člověk nikdy neví na koho sedne

-> Pavel P.: za nic, já jsem to furt překousával ale tohle je fakt moc... 

-> Ad@m: dík

-> Able: já taky ale musím souhlasit s Pavlem, já nevím proč tu škodovku tady každému cpeš, když ji někdo bude chtít tak se přece prodávajícímu ozve... Jak by to vypadalo kdybych tady založil téma na každou věc co je v inzerci a přimlouval bych se ať si ji někdo koupí... 

-> Able: asi jako na každý jiný pěkný škodovce která by měla skončit v rukou nějakýho trouby kterej neví co je to zač a že to je vzácnejší model...
a vůbec tahle debata nikam nevede... a nic nevyřeší.
majiteli přeju úspěšnej prodej 
a vůbec tahle debata nikam nevede... a nic nevyřeší.

Pavel P. 20.11.07 22:14:49 napsal: -> Able: hm
Já reaguju na tohle, jako kdyby ti na tom autě záleželo

Já reaguju na tohle, jako kdyby ti na tom autě záleželo

-> Able: já? já tady nic neřešim, já už mám vyřešeno :-D ... ale co ty tu řešíš že to nikdo nechce koupit? já jen napsal svůj názor na to proč nikdo nechce LXko... to je vše....

Tak co řešíš?
-> Able: co s tim? mě je to u prdele, ať si s ní dělá co chce.... jen řikám že by mě mrzelo kdybych prodal někomu auto který jsem po celou dobu dával dohromady aby nějak vypadalo a bylo spolehlivý a ten novej majitel ho dokurvil tuzingem nebo užíváním...
ale co, mě to může bejt jedno... 

-> Pavel P.:
Chápu, že se to většině nemusí líbit, ale co s tim?
Chápu, že se to většině nemusí líbit, ale co s tim?
-> Able: hm

-> Pavel P.:
Takhle, já jako nechci mluvit za gustera, ale myslim, že za něj v klidu můžu říct, že když dostane těch 10, tak ať si to potom dotyčnej třeba rozebere.
Takhle, já jako nechci mluvit za gustera, ale myslim, že za něj v klidu můžu říct, že když dostane těch 10, tak ať si to potom dotyčnej třeba rozebere.
-> Ad@m: ok jsem zvědav...
díky

-> Pavel P.: no tak pokud vypadá pořád stejně tak se po něm mrknu a dám echo 

-> Ad@m: mrkni na fotky v ID.. 

-> Pavel P.: to víš že jo, i když nevím v jakém stavu jsi ho prodával 

-> Ad@m: jo tak... tak napiš až ho uvidíš, jsem zvědavej jak teď vypadá.

-> Pavel P.: my Opaváci si říkáme všechno
Já s Jerzym občas kecám na icq, zatím se neznáme osobně a tvojeho bývalého jsem ještě taky neviděl, i když vím kde ho parkuje...

-> Ad@m: jo, jak to víš?

-> Pavel P.: aproto jsi ho prodal do Opavy co? 

-> Nwkt: nechtěl jsem aby ho koupil někdo kdo ho dokurví... tim hůř cikáni nebo nějakej lojza co v něm bude tahat cement...

-> Pavel P.: Když je pán vybíravej tak se nesmí divit že ho prodává skoro rok 

-> Able:
já taky mohl prodat rapida cikánům a platily by hned a tolik kolik jsme chtěl, ale neprodal jsme jim ho... a pak byl ještě jeden zájemce - řemeslník že by v tom vozil nářadí a materiál... a tomu jsme ho taky neprodal.

já taky mohl prodat rapida cikánům a platily by hned a tolik kolik jsme chtěl, ale neprodal jsme jim ho... a pak byl ještě jeden zájemce - řemeslník že by v tom vozil nářadí a materiál... a tomu jsme ho taky neprodal.
-> Pavel P.:
Když za ní dá 10, tak ať si v tom třeba vozí hnůj
Když za ní dá 10, tak ať si v tom třeba vozí hnůj

-> guster: však je lepší si počkat aby jí koupil někdo kdo se vyzná a nebude v tom vozit dříví z lesa a podobný...

-> Pavel P.: Njn co se dá dělat, ale já vim co to lx je a rád bych za ní těch 10 dostal tak si počkám.
Borisovi jsem posla foto popis jak kráva, ale neozívá se.
-> guster: dobrá no.... ale vem si že každej neví co je to zač... a obyč 120ku koupí za míň.. proto ten nezájem. to koupí pouze fanda kterej ví o co jde... já jí taky sháněl ale nic v tý době nebylo tak jsem vzal 130ku za 9tis v dost dobrym stavu.

-> guster:
Hele a ten BoRiS!!! už jí nechce nebo co?
Hele a ten BoRiS!!! už jí nechce nebo co?
A hafo ND 

Pro zřetelnost píšu: Cci za ní 10 000
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Able - zrušená registrace