skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo mě dá Hlas :o)
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
časopis jsem ziskal...diky vam chlapaci diky :o)
Zastavil:syky.ja
-> Apple: Str.7 dole

já sem asi slepej , ale na který stránce jsi?
fakt dikes moc :o)...dam vedet az prijde predplatny :o) mohli bejt ty fotky v tom časáku trosku vetší...ale co...treba si splnim sen a nekdy se oficialne dostanu do časopisu :o) treba s tim vzducháčem to dopadne .o)

ved za tolko hlasou co sme ty poslali si tam musel bit na 100%
tak uz jhsem chlapaci v caspoisu _p) diky vsem.jeste me zadny predplatny neprislo ...hi :o)

no myslim že to takovej problém nebude , dostat se do časopisu, aspon co sem se bavil s Vrabcem ohledně mího auta, prej stačí cinknout, ale řikal sem až bude uplně hotový
Ad@m:zatim se nejak neozvali tak nevim.myslim si ze tam bude jen mala fotecka.a tam napsany tuner mesice. nic vic :o) ..........dostat se do časopisu ...jako recenzovany auto.to by byl teprv mazec :o)

-> syky.ja: jsem myslel že tam bude s tebou normálně reportáž... No to je jedno, i tak si to koupím 

Ad@m:to nevim.ale mel bych tam bejt vid?v malym obrazku jako tuner měsíce :o) takovej pidi obrazek.Ale aspon něco :O) sem moc rad že sem to vyhral.diky moc za pomoc chlapaci :o) snad me to predplatny teda prijde :O)

-> syky.ja: No jo v Březový mám příbuzný a občas tam jsou dobrý kalby na hřišti
-> syky.ja: gratuluju. Kdy má vyjít to číslo?
víííííííííííítěz jupíí diky chlapy :O)

M@rtin:jj v brezovy.foceny u slavy bartche :O)

-> syky.ja: máš tam můj hlásek

-> syky.ja: jako chapu,ze chces vyhrat,ale nepotesilo by te vic vyhrat bez toho,aby ses kazdy den prosil o hlasy?
-> syky.ja 13.11.07 20:09:59: kua, foceno v Březový co??? tam to moc dobře znám ........
u geen ...jeeeeeeeeeeejda :i) chlapi

syky.ja 13.11.07 20:07:57 napsal:
poslední 2 dny.chlapy prosim prosimchlapi
poslední 2 dny.chlapy prosim prosimchlapi
www.autosport-tuning.cz/c
s/.../hlasujte -pro-auto-mesice/detail/?
id=373 

poslední 2 dny.chlapy prosim prosim

-> syky.ja: ok díky tak to by mě snad mohlo vyjít v pohodě

havlik:podlozky mam 3 cm vzadu a 9x 16 kola ET15 a vepredu podložky 4cm a kola 7,5 x 16 a ET30
kuba:diky za hlas....jj prisl sem pekne vid :o)

kuba:diky za hlas....jj prisl sem pekne vid :o)

-> MATTESS: no jistě
-> syky.ja: ale ne mě je jedno jestli budeš vařit lemy nebo ne jen chci zjisti předběžně jestli budu muset dělat lemy já. A jaký máš ty podložky?

-> syky.ja: ale ne mě je jedno jestli budeš vařit lemy nebo ne jen chci zjisti předběžně jestli budu muset dělat lemy já. A jaký máš ty podložky?
no tak ti ho teda dam kdys jsi dneska tak prosil!!

ten zadni naraznik sem si objednal z AMS tuningu...vubec nesedel.uplne vojebanej a domrdanej..........je trosku odemne dopasovanej jeste nakrivo...kola vzadu lezou tak 5-7 cm ...fakt hodne..budu varit ty lemy....
a podvozek uz nenafotim...stoji mi auti v garaži :O) a fotakem se pod nej ani stejne nedostanu :o)
z podvozkem fakt vymyšlím něco mega......uvidime jak tio dopadne jestli se do toho pustim .o)
...za hlas moc diky
a podvozek uz nenafotim...stoji mi auti v garaži :O) a fotakem se pod nej ani stejne nedostanu :o)
z podvozkem fakt vymyšlím něco mega......uvidime jak tio dopadne jestli se do toho pustim .o)
...za hlas moc diky

-> havlik: správný reportér pokud nedostane odpověď, položí otázku znovu, viď

-> syky.ja: neodfotis nam aj podvozok?
-> syky.ja: hele o kolik ti lezou ty kola vzadu ven a jaký máš podložky? A eště jedna věc nemáš nějakej naprcanej ten zadní nárazník je takovej na křivo?
tak vode mě máš hlas taky

havlik:kazdej si to dela podle sebe....
ptej se klidos na cokoliv .o) a diky za hlas
ptej se klidos na cokoliv .o) a diky za hlas

-> syky.ja: hej chtěl bych to vědět ze studijních důvodů nechci se ti tu nijak vysmívat nebo tak. A jinak hlas už sem poslal už asi před tejdnem ač to nejni uplně podle mého gusta

-> syky.ja: hele o kolik ti lezou ty kola vzadu ven a jaký máš podložky? A eště jedna věc nemáš nějakej naprcanej ten zadní nárazník je takovej na křivo?
chlapaci poslední 3 dny přispějte ještě někdo hláskem.je nas tu přes tisic :o) a nikdo neprispeje? :o)..
jinac moc diky za ty hlasy co jste mi zatim dali..........
:O))))))))))
jinac moc diky za ty hlasy co jste mi zatim dali..........
:O))))))))))

máš tam ode mě taky hlas, jediný mko ve výběru tak to je jasná volba

tu linku na ty strane auta sem tam chtel nechat....uznavam ten predni naraznik by chtel trosku vyhladit a zakulatit.jinak nad kolem je mista dost na to pruzeni...mama hodne pritvrzeny tlumice tak to je tak akorat....blatniky se varit budou...jinak to vypada jako traktor :o)
bude jeste spousta zmen....
bude jeste spousta zmen....

-> syky.ja: chtel jsem ti dat hlas.. ale neslo mi to, pise mi to ze uz jsem hlasoval.. takze uz jsem ti asi hlas dal :)
-> syky.ja: a jinak si nemyslim ze vyjadreni nazoru = pomlouvani :-)
aj aja jsom Ti ho tam dal!!!!!! (hlas)
-> syky.ja: uznávám že to auto dalo hodně práce,ale mě se třeba nelíbí i to,jak ti jedou kola vedle auta. Vždyt ti to nemuže vubec pružit,nebo máš prořezaný gumy.
A ještě si rejpnu...když ti to bez klik přijde krásně hladký....tak se koukni na první fotku co jsi sem dal. ten bok mi uplně hladkej nepřijde.
Ale nic ve zlym....je to tvoje auto,tak si ho udělej podle sebe.
A ještě si rejpnu...když ti to bez klik přijde krásně hladký....tak se koukni na první fotku co jsi sem dal. ten bok mi uplně hladkej nepřijde.

Ale nic ve zlym....je to tvoje auto,tak si ho udělej podle sebe.

-> syky.ja: tak clean style ti ale vubec nekoresponduje se zbytkem.
tak pomlouvání to určitě neni..prostě se mu nelíbí uadělaný kliky. Mě taky ne.
Je to muj názor, ale většinou si ho nechávám pro sebe.
Je to muj názor, ale většinou si ho nechávám pro sebe.
adam:mam to ve formatu do mobilu je to 3gp........ a nez to zase predelavat na avi nebo mpeg............to se mi moc nechce no.
uznavam ze ty odskoky sou trosku machrovinka.ja uznavam cistej styl a libi se mi to.dava to tomu autu fakt hodne.kdyz to je takhle pekne hladoučky.
takhle kritizuje i treba jurise?co tam misto odskoku ma treba jen zamek?to je uplne to stejny.
......trosku se to tu nejak zvrtlo na polmouvani...jak to tu byva zvykem :O)
uznavam ze ty odskoky sou trosku machrovinka.ja uznavam cistej styl a libi se mi to.dava to tomu autu fakt hodne.kdyz to je takhle pekne hladoučky.
takhle kritizuje i treba jurise?co tam misto odskoku ma treba jen zamek?to je uplne to stejny.
......trosku se to tu nejak zvrtlo na polmouvani...jak to tu byva zvykem :O)

-> syky.ja: jo, to otevírání bys mohl dát na youtube 

-> Honza M: To je snad z části pravda...ale je to dost naivní. Je to jako když řeknu, že hasičák v autě nepotřebuju...že mě se to nestane. Asi tak.
To neni JOKE

To neni JOKE

-> davidm29: ber to tak že v takových autech se nebourá. Jsou to auta na Design
JOKE

JOKE
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
časopis jsem ziskal...diky vam chlapaci diky :o)
Zastavil:syky.ja