skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Interiér rapid...
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 02.11.2007 do 04.11.2007, založil/a Bagrr- máma mele Emu
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Nafoceno dostačujícně děkuji.
Zastavil:Bagrr- máma mele Emu
-> ventYl: Díky moc

-> Bagrr: skoda-virt.cz/cz/.../7534
7
Takto to vyzera u mna v aute, mam za to, ze je to povodne. Toto je vcelku mizerna fotka, skusim najst lepsiu.
Takto to vyzera u mna v aute, mam za to, ze je to povodne. Toto je vcelku mizerna fotka, skusim najst lepsiu.
-> ventYl: Právě o ty plastový průduchy mi jde... Neměl by někdo foto?
-> havlik: Barva bude všade stejná:o) A ber v potaz to že pro mně je kupé španělská vesnice
Hol sedanista
-> havlik: Barva bude všade stejná:o) A ber v potaz to že pro mně je kupé španělská vesnice

-> ventYl: ježiš marja tak on se neptal na barvu
a propo stejně je to pěkně hnusný jako je to v jiný barvě

-> havlik: nie tak celkom presne, A stlpik je pokryty inou kozenkou (ciernou). Inac pokryva stropny tapacier B stlpik az po zaciatok bocneho tapecu za stlpikom a C stlpik az po prieduch vetracieho vzduchu.
Zadne plato (ja tam mam kozenkovy prekryt) ide od sedadiel az po sklo a na bokoch je ukonceny prieduchmi vetrania (plastove).
Zadne plato (ja tam mam kozenkovy prekryt) ide od sedadiel az po sklo a na bokoch je ukonceny prieduchmi vetrania (plastove).
koženka střechy je po celý střeše nečekaně a všech sloupkách vzádu je chycená jak pod zadnim sklem tak bočníma sklama
Pls mohl by mi někdo nafotit ukončení koženky střechy, kde všude je a až kam sahá? Poté bych potřeboval fotku jak je to s platem vzadu, jak je ukončeno u C sloupků..... Díky moc
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Nafoceno dostačujícně děkuji.
Zastavil:Bagrr- máma mele Emu