-> Luc1f3ron: no jasný,my to chápeme,ovšem,pokud Tebe nikdo nechytil za ruku a nemá Tě prokazatelně vyfoceného s datumem,časem,značkou a ksichtem,jak se usmívá za volantem,tak to neřeš ...
navíc,i kdyby jsi to nebyl Ty,kdo udělal ten průser,tak Ti to stejně nemusí ti ostatní věřit.
tak heled nemám v úmyslu nic krast nebo tak potřebeju zjistit jestli neznáte někoho kdo má modrý auto s bílejma pruhama a jezdí směrem na Vírměl by to být buďto rapid nebo erko. protože se stala taková nemilá situace a v podezření su já i když sem s autem už tejden nikde nejezdil. tak se pokouším zjistit kdo byl aktérem toho činu
tak heled nemám v úmyslu nic krast nebo tak potřebeju zjistit jestli neznáte někoho kdo má modrý auto s bílejma pruhama a jezdí směrem na Vírměl by to být buďto rapid nebo erko. protože se stala taková nemilá situace a v podezření su já i když sem s autem už tejden nikde nejezdil. tak se pokouším zjistit kdo byl aktérem toho činu
čau lidi je to pro mě smrtelně důležitý. Neznáte někoho nebo nevíte o někom kdo vlastní Modrýho rapida a nebo 110R s bílejma pruham okres Žďár nebo blansko poblíž Víru nebo Olešnice a nebo Bystrého ??? nebo tam někde ???? fak díky za každý info
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod: