skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Naviják ???
Taky by to šlo chytit za příčku motoru. Když tam může být navařené tažné oko a přichycené tažné zařízení, tak proč by tam nemohl být naviják.
-> Nwkt: ale picu, to bude jen STAJLINK voe

-> Syny: A až se budeš vytahovat tak urveš nárazník
nebo cokoliv za co by to bylo uchycený

no typico, to je napad... Svetel uz mam dost tak ted tam narvu navijak

-> pajavlk: njn ale já sem tam sotva zapadl tak sem měl behem chvíle fakt 25 cm sněhu tam fučelo jak prase
ale jak vidim tak ten naviják asi neni dobrej nápad no nic no ale okres svitavy to sou hory kdo to tam v okolí bystrého a trpína zná určitě potvrdí
ale jak vidim tak ten naviják asi neni dobrej nápad no nic no ale okres svitavy to sou hory kdo to tam v okolí bystrého a trpína zná určitě potvrdí

to mi připomíná historku jak předminulou těžkou zimu na horách uvázl jakýsi stařík se svoji stařičkou škodou 105Sna 14"tkách OR34 v půlce kopce.Auto zamkl a šel pěšky domů jenže přes noc napadlo skoro dva metry sněhu. Ráno si místní pučili od agropodniku tatru s pluhem že jako cestu prorazej, no do půlky kopce to šlo dobře ale pak si rozjetý za vánice všimli silnýho nárazu a jak se něco mihlo vedle nich zastavit se báli aby tam nezůstali tak to protáhli a nějak se na to zapomělo za týden opadl sníh a dědova stopětka ležela bokem v příkopu a motor měla na zadních sedadlech 

ok já se jen ptám ono mě by se to dost hodilo protože v zimě jezdím do krajů kde je minimálně 30 cm sněhu a silnice neudržovaný akorát protáhlý traktorem tak se jenom ptám ok
no a co takhle to uchytit někde jak je most na rezervu tam by to mohlo jít akorát je otázka jestli by to udrželo tu váhu auta jak píšeš. a taky jestli by se to z podauta dalo ovládat
no a co takhle to uchytit někde jak je most na rezervu tam by to mohlo jít akorát je otázka jestli by to udrželo tu váhu auta jak píšeš. a taky jestli by se to z podauta dalo ovládat
Za co bys to chtel uchytit aby to vydrzelo tihu auta?
zdarec fšem
přemejšlli ste někdo o tom dat si na schade naviák třeba kdyby ste zapadli do závěje tak aby ste se mohly vytáhnout nebo pro ňákej takovej případ ?
třeba letos v zimě by se mě to hodilo
sem pak strávil 4 hodiny v mrazu v autě o půl druhý v noci než mě vytahli traktorem ta ty 4 hoďky tak okolo auta nafoukalo tak 40 cm sněhu
dikec za názory
přemejšlli ste někdo o tom dat si na schade naviák třeba kdyby ste zapadli do závěje tak aby ste se mohly vytáhnout nebo pro ňákej takovej případ ?
třeba letos v zimě by se mě to hodilo

dikec za názory