skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tykravo
prohledat
45 příspěvků (zobrazeno 1 až 45) od 05.04.2007 do 08.04.2007, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
...
Zastavil:gabo000000 - zrušená registrace

neporadi mi nikto?

-> Skoda RBK: njn ...idem ho pomaly rozoberat lebo sa ide striekat a tak rozmyslam ze do akej miery ho rozobrat ...prevratit ho nabok vybrat obe napravy a dat dole setok gumoasfalt a dat new ...alebo to len umyt kde je to hrdzave tak to tam zoskrabat a nastriekat nanovo alebo ani nevyberat napravy ...no fakt som bez nadeje a newem ako dalej ... a zas rozmyslam aj tak ze pomaly uz skodovky vyhodia vsetci a policajti budu cim dalej tim viac dzubat do jednotlivcov ...

-> gabo00000: karoseria origo + pekne kolecka a riadne porobit podvozok, brzdy, motor
ale ked to je take subjektivne, rob si auto podla seba
ale ked to je take subjektivne, rob si auto podla seba

mam na vas este nejaku tu otazku ... skôr anketu ale nezakladam zbytocne new temat ..otazka znie:
ako pokracovat s upravami na mojom awte ... hned zacnem s upravami karoserie a tak sa rohodujem ako dalej ...ci si spravit nejake sportove awto alebo tuningac alebo ako ...uz som fakt beznadejni a newiem co chcem... tak pls pomozte mi ... chcem to kazdopadne aj na take vykendove jazdenie ... takze nebol by to moc extremni sportak ani tuningac ...iba nieco light
ako pokracovat s upravami na mojom awte ... hned zacnem s upravami karoserie a tak sa rohodujem ako dalej ...ci si spravit nejake sportove awto alebo tuningac alebo ako ...uz som fakt beznadejni a newiem co chcem... tak pls pomozte mi ... chcem to kazdopadne aj na take vykendove jazdenie ... takze nebol by to moc extremni sportak ani tuningac ...iba nieco light
radsej nerozmyslam do buducnosti lebo nakoniec dojdem k niecomu takemu ze radsej ani myslit nechcem
-> Syny:

-> gabo00000: Dyt je to fuk ne? Az budes mit papry a budes jezdit normalne tka to budes kezdej den mejt?
-> ondie: zajtra to prejdem susedovou vapkou ...uz som nato myslel ...mno uvidime
-> Syny: mmm
tak vam treba...si malujete tie podvozky ako ked deti v skolke maluju vymalovanky ..vzdy som sa tomu smial...
-> gabo00000: neboj napravy pujdou ven ů- chytsam opet rozborku

-> gabo00000: Ja bych chtel mit tvoje problemy... Ze mam zasranou napravu po 30ti km

-> gabo00000: anebo použij Wapův aparát
Ty vole vystav si to na poličku...
-> VeTëV: krasne glso ... a jak je ta foto kde nemas kufor tak je na naprave kraaaaaaaaasne vidiet spinu

-> gabo00000: copak nelibi?

-> VeTëV: no ta tvoja gls ale vyzerá

-> Majkl: ja nejezdim vubec a mam to zasrate jak krava
-> Jirik : nebud sprosty pici
-> Jirik : nebud sprosty pici
-> Nwkt: A -> Jižík : bude pindík

-> gabo00000: no tykrávo. 

Nwkt 05.04.07 22:55:55 napsal: -> Jirik : Pipíšek a bimbásek což toto je uz pre mna komplikovane
-> Jirik : Pipíšek a bimbásek což

-> gabo00000 / slynt: a pak ještě pipíšek a piči. 

-> U-Geen: -> Syny: -> Nwkt: tykravo je original...je to najlepsie ceske slovo po velbloudovi...velbloud je the best!
-> Nwkt: nene, ja to prave pisu v celku - mam tekovej pocit ze prave ja sem s tim prisel s timto spojenim...

-> Syny: A hlavně s mezerou za ty

-> U-Geen: Tos to ja nevim... Ja to taky pouzivam, ale ne v takove mire

-> Syny: to je nejaka faze u miminek ne?
-> U-Geen: Libi se mu slovo tykravo, tak ho cpe tedko vsude

-> gabo00000: dobrej slovnik ale dneska malo interpunkcnich znamenek, co to?
no tykravo
já si nechám umejt spodek auta při každým mytí (2x měsíčně) a stačí to, i když je pravda, že mě tak nezajímá jestli je bez prachu, hlavně že je zdravá a nápravuje:-))))
-> Majkl: na tech podbehach stejne neni spina videt

-> Majkl: ok ... pokusim sa nejazdit v srackach ...no newem ...asi pudem musiet rucne strucne

ja to mam taky cisty, jen trocha prachu.. ale nejezdim ve strackach :)
Syny: nebo bylinkama at je svieza 

-> gabo00000: Jo, po každé sezóně zvednu auto a pěkně všechy zákoutí ručně otřít a vyspravit případné ťukance. Práce tak na dvě hoďky, ale co bych pro auto neudělal

-> gabo00000: kezdejch 20km vyndej napravu a vydrbej ji poradne mydlinkama

-> Tuner#2: ale ako? zo spongiou vlezies pod awto a seres sa stym?... este som myslel na autoumyvarku ...ako v umyvarkach umyvalu podvozok? stoji to zato?
A hlavně nejezdím ve srač*ách.

Jednou za rok meju nápravy jarovou vodou :o))
nejezdit s tim-)
cuvajte tykravovia... som si zahnu napravu na mojej 105ke pekne nalakoval a po 29km je zasrata jak svina tykravo ... cim to mam umyvat .. normalana voda nezmyji iba prach a aj to len slabo .. a uz som tam aj blato niekde videl kua ale hlavne to mam zaprasene jak hovno a aj takle flaky od zablatenej vody ...ked som presiel mlakou ..ta dost na pixu to je pls keby ste mi vedeli poradit ty ktory to mate vymachlene jak svina ze ako to robite aby to aj zostalo ciste?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
...
Zastavil:gabo000000 - zrušená registrace