skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak dlouho ho..te a jak casto?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
v odpadu maji byt zastavena temata.
Zastavil:U-Geen
-> Rabbit: ale ze mě stejně nic neevypáčej, páč nejní co...

-> Rabbit: no jen jestli je to fakt jenom poprskaný
King 03.02.08 12:08:29 napsal: -> krup: Já jsem vždycinky myslel, že ekvivalent "drandění netopejra" je "tláskat kačenku" :)takže bylo by na miste pozmenit název tematu "jak dlouho ho.... a jak často tláskate kačenku " když máme tu rovnost pohlaví tak at tady slečny nediskriminujeme

King 03.02.08 12:08:29 napsal: -> krup: Já jsem vždycinky myslel, že ekvivalent "drandění netopejra" je "tláskat kačenku" :)takže bylo by na miste pozmenit název tematu "jak dlouho ho.... a jak často tláskate kačenku " když máme tu rovnost pohlaví tak at tady slečny nediskriminujeme

krup:
Tak to se vám povedlo pánové. V prvnim momentu sem si poprskal monitor.
Lucík:
Musí se nechat,že se tý odpovědi hezky vyhejbáš, ale kluci ti stejně nedaj pokoj dokud z tebe něco nevypáčej.

Lucík:
Musí se nechat,že se tý odpovědi hezky vyhejbáš, ale kluci ti stejně nedaj pokoj dokud z tebe něco nevypáčej.
-> King:
, ono asi dle vkusu a aktuální nálady .. pokud je křik to pravé ořechové, tak proč na ni nekřičet ? .. 

-> krup: Já jsem vždycinky myslel, že ekvivalent "drandění netopejra" je "tláskat kačenku" :)
-> krup: alebo ako často kačenka reve že si ju nevšima

Lucík 02.02.08 19:33:27 napsal:
-> Pavel P.: njn, ale tak tu moc nehoním, na tu jen řvu
pokud ti i to navopzuje potěšení, tak si tu otázku přeformuluj a odpověz bez ostychu na : " jak dlouho a jak často řvete na svou kačenku ? .. " ..

pokud ti i to navopzuje potěšení, tak si tu otázku přeformuluj a odpověz bez ostychu na : " jak dlouho a jak často řvete na svou kačenku ? .. " ..

-> Lucík: tak vidíš že máš slepici

Nebo kačenku 

-> Pavel P.: tak to tě zklamu, my nebylíme v baráku, ale v bytě, ale jednu slepici tady mám
(malou ségru)

-> Lucík: třeba slepice po dvoře...

-> MerHanz: já nemusím, páč já nemám co ho...

-> krup 01.02.08 21:01:05: Neco na tom pude ale divam se ze toho dotycneho to asi moc nevzrusuje..jeho maly kamarad mu tak necinne lezi ..tak laser asi neni to prave :(

-> Lucík: tak sem taky napiš nějakej svuj názor, ši přízpěvek do debaty
pri tej nutele si aj uzije aj si zamaskrti

-> King:
.. a teď si vem, že se nekde zmiš, že snidáš nutelu a hned budeš mi spoustu novejch kamarádů
-> spartra: .. tak do toho "vžeň" soutěživost .. taková "finta vystřel a chyť .. " ..

-> spartra: .. tak do toho "vžeň" soutěživost .. taková "finta vystřel a chyť .. " ..

-> krup: Mě se nejvíc líbila ukázka vezeňskýho žargonu, kde kódový označení pro pohlavní styk mezi Frantou a Pepou bylo:
"zájezd do Nestlé"
"zájezd do Nestlé"

tak to je haluz...

porád tam a ven, ty pohyby mě příjdou k smíchu

porád tam a ven, ty pohyby mě příjdou k smíchu

tééda, co se tady holka nedozví
ale jen tak dál

-> krup:
tykraaavoo

prej pod na diskoteku

-> Vojta: no pozeram ze si si aj manual zaobstaral s obrazkami

-> Syny:

Ty kráávoo...co to tady řešíte?
Vy ste fakt blbci

Vy ste fakt blbci

-> Vojta: A pak ze o tom nic nevis 

-> krup: na hekání je tady bartoníček hek hek

a potom ze moralka webu upada 

-> King: no ten ktosi uz straka laserove ukazovatko do riti je fakt magor

-> gabo00000: Neboj, to jenom laserový ukazovátko

-> Vojta:
vo co go? to co je na obrazku? niekomu nieco strkaju do riti? ..to uz je fakt gay club tu ci co?

-> Syny: jak jsi to zkousel? tady jako na obrazku? jen misto toho sroubovaku jsi pouzil neco jineho predpokladam..nebo je to jinak?
Priznejte se kdo to byl 

-> venni: Pockej, ja te tam nic nevyplnoval
To se zrejme nekdo snazil radoby za me
ja nemam mejl syny@seynam.cz
mam jak pises ale s W misto V a u centrumu

Trenkoslipy
Alébrtož spíš do trenek

-> gabo00000: sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo chlapče
PS:dal bych Ti sem fotku na co už se orientuju pátým rokem,ale pak bys přestal ladit turbo a začal bys u tý fotky leštit pipíška
-> Syny: ty komedie prej syny@seznam
vždyt máš vavik@seznam nebo jak to je 

-> Syny: ty komedie prej syny@seznam

To je zas tematum
Hele a jeste se rozdelit na dve skupiny ... jedny co nosej slipy a druhy co nosej trenky, ja teda radsi trenky.

-> Kuladmin:

To kdyz uz je tady toto tema - celkem se to sem hodi

# Paní učitelka přijde se žákama na exkurzi do kamenolomu. Ředitel kamenolomu ji
# odkáže na střelmistra, co se opírá támhle o lopatu. Že tam dělá celej život a ví
# o tom úplně všecko. Střelmistr říká: "Děcka, divéte se. Tady do té skály se
# najebó díry. Do těch děr se najebe dynamit...a ten to rozjebne na takový velký
# jebance. Do těch jebanců se jebe a jebe, až se rozjebó na takový menší jebance.
# Ty jebance se jebnó do lisu a ten lis do toho jebe a jebe, až se to rozjebe na
# prach. Ten prach se jebne do cihelně. V té cihelni se z toho najebó cihle. Ty
# cihle se jebnó na stavbu a zedníci se s těma cihlama jebó a jebó, až najebajó
# baráky. A v těch barákách se jebe a jebe a jebe, až se najebajó takový zjebanci,
# jako ste vy a tady pani učitelka, keří nevijó, jak se jebe do kameňa."
# odkáže na střelmistra, co se opírá támhle o lopatu. Že tam dělá celej život a ví
# o tom úplně všecko. Střelmistr říká: "Děcka, divéte se. Tady do té skály se
# najebó díry. Do těch děr se najebe dynamit...a ten to rozjebne na takový velký
# jebance. Do těch jebanců se jebe a jebe, až se rozjebó na takový menší jebance.
# Ty jebance se jebnó do lisu a ten lis do toho jebe a jebe, až se to rozjebe na
# prach. Ten prach se jebne do cihelně. V té cihelni se z toho najebó cihle. Ty
# cihle se jebnó na stavbu a zedníci se s těma cihlama jebó a jebó, až najebajó
# baráky. A v těch barákách se jebe a jebe a jebe, až se najebajó takový zjebanci,
# jako ste vy a tady pani učitelka, keří nevijó, jak se jebe do kameňa."
-> venni: no kebyze to das niekde na web kde su same zeny tak chapem ale tu medzi chlapov pocuvaj...aku ty mas sexualnu orientaciu?

-> venni: To tady zkusil Petrik bo kdo to byl a prislo mu asi 30mejlu od lidi z virtu 

-> Syny: nu mě se to doneso včíra teprve 

Ty voe
Já nemůžu mně to schodilo ze židle
Jaj to byli časy

-> venni: Dalsi

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
v odpadu maji byt zastavena temata.
Zastavil:U-Geen