Účet v bance - která je nej?

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 17.03.2009 do 17.03.2009, založil/a Peca

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Vyřešeno

Zastavil:Peca

řadit dle data
11:12:48
17.03.2009
Luky
eBanka už je teď Reifka. A protože je Reifka banka inspirovaná klienty, nemuselo by to být špatný 1

Já měl studentský u ČSOB, všechno zdarma, teď mam už nestudentský do 26 let, všechno zdarma, jen měsíční poplatek tušim 40 ,-. Nejsem si ale jist zda není zpoplatněno vybírání z cizích bankomatů
10:53:57
17.03.2009
Peca
-> pyroman: v Diky, uz koukam na to forum. Tak ja to tady zamknu at se to nedabluje.
10:50:50
17.03.2009
pyroman
-> Peca: tak zatím tam mají kolegové účet dva roky a nestěžujou si a myslím, že v polsku běží už 5 let, ale nechi kecat.....jj poplatky u spořky jsou děs 8
10:47:07
17.03.2009
Peca
Já mám u spořky už obyč. účet, studenstký jsem tam míval dřív, ale jako ty poplatky to je síla, proto chci pryč. MBank je docela nový a neznámý, aby to nebyla nejaka hvezdicka co hned shasne i s nasima penezma.
10:29:04
17.03.2009
pyroman
-> Peca: já mám studentský u spořky, ale plánuju změnu, sice teď mám nastaveno, že za veškeré poplatky bych měl platit 40kč měsíčně, což při pohybu, kterej tam mám by se mělo vyplatit a šel bych k mBance, právě díky poplatkům..koukal sem i na eBanku, ale tam je myslím podmínka, že ti na účet musí chodit měsíčně 22 000 pokud se nepletu...jinak další možnost je ještě fio, kdyžtak zkus kontaktovat féna, pro co se nakonec rozhodl skoda-virt.cz/cz/.../9388 2-fio?gotopost=1...
10:22:58
17.03.2009
Peca
Uvažuji o změně banky, kde mám účet. Jakou banku máte vy a jste spokojení? Jde mi hlavně o poplatky a takový ty věci, co si banka ztrhává za každý prt. Uvažuju třeba o mBank nebo eBance, čtu ty jejich nabídky ale je jasný, že každý se vychválí jak je nejlevnější, ale pravda je třeba jiná. Potřebuju normální bežbý účet na výplatu a sem tam nějaký trvalý příkazy a platby. Žádný podnikatelský nebo hyperúvěrový zázrak. Díky za vaše zkušenosti a rady.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Vyřešeno

Zastavil:Peca

Extreme Tyres