-> Bukaj: V mojom prípade všetky káble z prepínača vedú do bužírky a stratia sa pod kobercom smerom dozadu..A zase od zadu od reduktoru vedu pri kábeláži dopredu ktorý sa stratia pod kobercom pod zadnými sedačkami.A to sú káble ktorí sa používali k reproduktorom

.Nerieším lebo to funguje.
-> srdcar 120L: Vďaka ale to je už príliš vela informácií
-> srdcar 120L 20.12.17 23:20:16: Dostanem na hubu?To som spravil ja aby to fungovalo

Už viem že darmo je to prepnuté na plyn keď to ventil na benzínovej hadici nezavrie(ani nie je tam) a ani strana obohacovača nefunguje preto je to riešené ˝˝manuálne˝˝
S tým spojené mám aj príhodu z minulého týždňa.Zabudol som tankovať v meste na benzínke,myslel som že nevadí,o desať kilometrov bude ďalší.Samozrejme som nedošiel

,Po cca 20 minutách som chytil auto ktorý ma dotiahol k čerpacej stanici,vysvetloval som mu že kde má odbočiť ale samozrejme neodbočil a nechal ma pri frekventovanej ceste v autobusovej zastávke v zákrute 50metrov za stanicou

Chvýlku som nad tým dumal že čo teraz,tam by som netrúfol otočiť ani s naštartovaným autom,napadlo ma že kúpím benzín do nejakého kanistra,hadicu mám,a hurá natankovať lpg.Ale nič nie je také jednuduché lebo čerpaciu stanicu prerobili tento rok a hoci všetko nasvedčovalo k tomu že už je otvorená stále nie je

Tak som šiel pešo na ďalšiu benzínku pre tri litre benzínu
Ak to nie je zrozumitelné tak prosím o pochopenie,sú vianoce