Od ladění motoru k měření emisí

Zase lepší,jak k hádce "kdo je větší borec"...a musím říct,že mě klidné reakce na mojí osobu docela překvapily,...že by Virt konečně dospěl
A všeobecně souhlas s tím,že se dá čas trávit "lépe",ale je to snad každého věc a buď pomůžu a nebo plácám,tak to většinou funguje....ale když už se zmiňuje ten "promr..." čas,tak pro někoho je soulož pouze početí potomka a to jde zařídit během několika minut a pro někoho zábava na několik hodin a pak se dotyčné stejně udělá na kozy

Takže k čemu taková soulož pak vlastně je?
Každého svobodná vůle jak chce svůj čas "od Boha" daný trávit a proč někomu cpát své názory...chci ladit 105-ku,tak co je komu do toho,...chci ladit pionýra,tak to tak udělám,...chci mít v autě 1,3 a cpát prachy do G.O. i když se mě v rohu dílny práší na fungl novou 1,4 ještě s vysačkou z mototechny...ano,protože prostě a jednoduše "chci"
PS: abych neopoměl finační stránku věci,...prodám fungl nový závodní motor 1,4
A to beze srandy,...protože moje letitá snaha mít v Bílý1 150hp do auta pohybujícímu se po vlastní ose a v dnešním provozu držitelů řidičských oprávnění,se ukázala jako nesmyslná,takže zůstanu věrný 1,3 a cca 100hp,což možná zaručí o trochu delší pobyt mezi živými :-D Proto neni možná od věci tunit 105 a mít radost z jízdy s nohou na podlaze,než s nohou oddělenou od zbytku těla důsledkem nedání přednosti v jízdě,protože jsi řidič vyjíždějící z vedlejší řiká "ta 120-ka stejně nejede víc jak 70"...