-> HardyEraz: při odepisování používej tato jednoduchá tlačítka a nemusíš vyposovat, komu píšeš...
reagovat: [odkaz] [pouze nick]
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přídavné budíky favorit
-> HardyEraz: totok som nikdy neskusal ale teoreticky malo
Castrol takže jedině zkusit to napojit místo toho nefunkčního ? Mohlo by to fungovat?
-> HardyEraz: no bmm berie tusim impulz z riad jednotky
Castrol : dobře díky za odpověď, vím že takhle to bylo i u 120 že to šlo z indučky, u favorita s bmm to je tedy stejně ?
-> HardyEraz: potrebujes impulz z inducky , + na spinacku , - kostra
Jde mi jen o to co tam mám zapojit , budíky jsou na 3.konektory ale já právě nevím co tam mám zapojit 

-> HardyEraz: primár na otáčkoměr z kostky jen tak nevykouzlíš, vim že jezděj auta s mpi a vstřikovánim a škodováckejma budíkama, ale muselo se bastlit..
Teplota je kabel sem, kabel tam, zacvakat a jsi doma..
Teplota je kabel sem, kabel tam, zacvakat a jsi doma..
Bukaj je to schnilí auto bez papírů, a chci si ty budíky přidělat na přístrojovku , o vzhled vůbec nejde jen mně zajímá jestli to jde
jinak bez budíku se dá taky jezdit to vím 

-> HardyEraz: K čemu je u auta na pole otáčkoměr? A teploměr snad nebude problém zprovoznit - buď je někde upadlej kablík od čidla, nebo uklepanej v budíku. A komplet přístrojovku na Favorita seženeš za pár kaček, rozhodně za míň, než bys vydělal za dobu, kdy budeš vymejšlet, jak tam naroubovat budíky ze 120ky...

Tomaso435 nn ale tyto dva budíky které jsou v přístrojovce nefungují tak je chci takto jednoduše nahradit , je to auto jen na 'pole takže nebudu dávat celí noví 

-> Bukaj: jó, to už dává smysl 

-> Tomaso435: Ne, chce mít teploměr oleje, otáčkoměr a dvoje hodiny - v přístrojovce analogové a na stropě digitálky

chceš mít dva točkoměry a dva budíky teploty jo ? :-D
Zdravím, chtěl bych si do favorita přidat budíky. Byly by to klasické že š120 jednalo by se o otáčkoměr a teplota vody.jen nevím jak je zapojit
tipuji že čidlo teploty je na termostatu a potom od čidla otáček jdou 3.kabely. poradil by někdo ? Jinak favorit je rv.94 136b s otáčkoměrem. Díky za případné odpovědi