To auto bude proste prekliate, nic nemoze fungovat bez nekonecnych problemov. Kupil som dneska kus klingeritu
afinisgroup.sk/afg-330-mt 0.5mm, narezal tri tesnenia. Skontroloval som si pravitkom prirubu sania, kovovu platnu, plastovu podlozku (ta potrebovala trochu pobehat po smirgli). Potom som na tmel (Dirko HT) nalepil novo vyrezane SEDR tesnenie k saniu, nasledne dalsi tmel kovova doska, dotiahol, poutieral vytlaceny tmel. Dalej som dal "nasucho" tesnenie, plastovu podlozku, tesnenie, karbec. Mal som podozrenie ci naahodou niesu sroby moc dlhe a nevytlacaju tu kovovu dosku alebo co, tak som ich trochu skratil, a zistil ze tam patri este aj podlozka pod srob, takze som naskladal na kazdy srob aj podlozku, nahodil karbec, zatiahol, silnejsie ako sedr, ale nie uplne na krv. Startnem a po chvili ked sa to zohrialo zase zle. Tak ja neviem uz. Co robim zle? Ked fuknem cistic brzd na cca prirubu, tak otacky stupnu. Rovnako ked streknem dozadu. Proste je tam nejaka fantomova netesnost, ale fakt nedokazem pochopit kde sa berie...