-> Dušan:

-> vhml 14.10.13 20:53:12: Neser prďka, neser

Budu to muset napsat i TUNERovi, Tomášovi s turbem, Minimikovi s Cooprem a třeba i TUNERvo tátovi, co si u toho pána nechal odbrzdil BMW před a po čipu. Jen je divné, že před mělo to BMW prakticky tovární hodnoty... 

Raději se budu držet při zemi, abych to tady zas tak moc nerozviřoval
Pak můžem dát řeč.
Zatím si nic osobně neberu
Ale s každým příspěvkem máte víc kuráže a prostě nevěříte, že to může být pravda, ....z toho se nevykecáte. Petře tobě sem říkal, že tě svezu, pak možná změníš názor. Nevím teda, s jakýma motorářema pracuješ, ale já se za "motoráře" neprohlašuju a ty hodnoty sou na hranici toho, aby mě to stačilo. Teď napíšeš kolik už složili motorů a jak X-let dělají v oboru. Tím hůř pro ně, proto já si motor udělal, abych nemusel podobným lidem platit za horší
A nevím, proč bych si nemoh udělat špičkový motor doma? To je to tak těžký? Mě to nepříjde
A souhlasím s Honzou, ten motor je podle dobových hodnot prdítko, i když s 1-karbecem sem teď na hodnotě co se dělalo dřív. A koně jsou jedna věc a Nm druhá, každý faktor chce něco jinýho.
Ale tohle moc lidí bohužel nechápe, já mám kanály "téměř" sériový oproti některým zdejším členům a ono to funguje, jak je to možný? Ale asi budu kouzelník a nebo sem měl "šťastnou ruku". A tvrzení, že tu jsou lidi s podobnýma zkušenostma, to mě zní dost nafoukaně, já nevím, jaký tu má kdo zkušenosti, tak je přece nebudu hodnotit.......takže "Na shledanou"

Taky se podívejte na příspěvek z 23:04:34

Mluvíš mi z duše... Dnes jsem ze srandy graf probíral s třemi motoráři co byli na pokec v práci a ukazoval jim ten graf a jejich komentáře se ani nehodí napsat. 140Nm někteří nebrzdily ani na áčkovém fav. s vačkou 1805 z plného mat., KP 12,5 a top motorem s výkonem přes 120 HP taktéž na jednom karbu., tzn. 140Nm je prostě zarážející údaj s tímto setup v motoru co nám byl předložen, nehledě na to že každá válcovka měří nějak a každá obsluha válcovky také tak, ale ani ten průběh kroutáku který je dost rovný od 3000-6000 se neslučuje s popisem motoru. Docela bych se v takovém autě svezl...