To je dobrý, tak já tu napíšu jeden jediný příspěvek a jsem za největšího hajzla
-> favorit07: a je ti kolik, třináct?
(řečnická otázka - nezajímá mě to, papír a internet totiž snese všechno)
Urážku tu z mé strany nějak nevidím... Jenom bych řekl, že tohleto se tu řeší pořád dokola téměř každý měsíc, i já už toho tu napsal k přestavbě Favorita (BMM) -> MPi docela dost (a celkově bych řekl, že jsem rozdal rad až až, zejména na ex. domovském skodafavorit.cz), stejně tak další lidi, co to už někdy dělali nebo aktuálně dělají - a věř, že jsou tu takoví borci, co MPi Fáček postavili třeba i pět a to i se zvětšeným objemem... Ale ono je potřeba taky trochu vlastní iniciaivy. Štěpán tady k tomu napsal hezkých pár řádků (za což ho obdivuji, mně to už po těch letech opravdu nebaví a už ty rady omezuji na minimum, proto jsem sem původně ani nepsal). Co jsi udělal ty? Poslal jsi fotky a my abychom porovnali, co ti chybí...
(nechceš, abychom to za tebe i poskládali?) Na doporučovaná starší témata s cennými informacemi se nepodíváš a nejsi schopný ani přijmout jako fakt tisíckrát omýlanou skutečnost, že setrváky BMM a MPi se liší a ještě si budeš na člověka vyskakovat...
Ok beru, že nikdo nemůže vědět všechno, ale pokud ti to říkáme, tak to asi bude pravda, kua...
No a jestli nevěříš, tak se to téma mohlo smazat hned po založení a netuším, proč se vůbec na něco ptáš

Pak se nediv, že někteří pochybujeme, že to dotáhneš do zdárného konce.
Ale mně je to jedno viď, dej si tam třeba setrvák z karburátorovýho Fáčka, je to tvůj problém, tvůj boj...