Tak cely okruh vycisti treba octem poradne proplachni at je jistota, to cidlo na sacim potrubi je opravdu jen pro RJ. A termostat tam mas jakej? teplotni hodnotu? 80 nebo 88st C?
Vody tam mas dostatek na rysku max? A co topeni jak to funguje ? A vicko na nadobce ok neni videt ze by to teklo - tlakovalo okolo nej ven?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felda 1.3 Bmm - problém s teplotou
19:53:48
01.02.2011
01.02.2011

Kuladmin
18:33:51
01.02.2011
01.02.2011

eben
Hmm,vitaj v klube pan kolega mam felinku tiez 1,3BMM,a mne robi presne to iste,len stym rozdielom ze mi teplota kolise 80az100,ale vsetko vyzera byt OK,voda je tam kde ma byt,chladic je novy,ale davam to za vinu termostatu,lebo robi to od jeho vymeny,pred tym sa hriala,jedine v com ma ten motor problem ze ho nieco dusi a viac ako 80nechce ist,ale to uz je ini problem,len neviem kde mam uz zobrat normalny termostat,viac ludi mi tvrdilo ze novy term.neznamena dobry,a veru mal som tri a kazdy sa choval inak,len nie normalne,toto by aj mna zaujimalo co stym

18:21:18
01.02.2011
01.02.2011

lucas
A co to zkusit bez termostatu? To kolísání by mohlo být podle toho jak se otevírá a zavírá termostat. A pokud to nedělá žádnou neplechu tak moc nehrotit a neřešit.
18:17:30
01.02.2011
01.02.2011

pex
Podle rčení víc hlav víc ví,obracím se na vás:-)
Felda 1.3 BMM - kolísá teplota.
Vyleze na 90 pak spadne na 70 a stále dokola.Při ohřáti se rozdíl mezi krajními teplotami zmenšuje, po cca hodině jízdy se rafika ustálí na cca 80 stupních.
Voda se neztrácí,všechno OK.
Tento problém řeším už docela dlouho a stále jsem ho nevyřešil:-(
Doufal jsem že bude v háji těsnění pod hlavou ale dnes po výměně hlavy a těsnění opět bez úspěchu(stará hlava byla dobrá a těsnění se zdálo také ok)
Průběžně jsem vyměnil:
- 4xTermostaty - 3x za nový,každý jiný výrobce,jednou použitý dobrý.
- 2xČidlo teploty na termostatu - výměna 1Xnové,1Xpoužité
- 1xBudík teploty použitý
- Jinak kompletní prohlídka a vyčištění vodovodních hadic
- Podle diagnostiky,ukazuje budík teploty správně.
Jediná věc kterou jsem ještě neměnil je druhé čidlo teploty na sacím potrubí,nicméně po jeho odpojení budík ukazuje takže jeho funkce bude asi jen pro řídící jednotku.
Ještě mě napadá,co třeba zanesený chladič?Přijde mě to jako blbost ale tonoucí se stábla chytá:-)
Takže napadá vás něco?
Dík
Pex
Felda 1.3 BMM - kolísá teplota.
Vyleze na 90 pak spadne na 70 a stále dokola.Při ohřáti se rozdíl mezi krajními teplotami zmenšuje, po cca hodině jízdy se rafika ustálí na cca 80 stupních.
Voda se neztrácí,všechno OK.
Tento problém řeším už docela dlouho a stále jsem ho nevyřešil:-(
Doufal jsem že bude v háji těsnění pod hlavou ale dnes po výměně hlavy a těsnění opět bez úspěchu(stará hlava byla dobrá a těsnění se zdálo také ok)
Průběžně jsem vyměnil:
- 4xTermostaty - 3x za nový,každý jiný výrobce,jednou použitý dobrý.
- 2xČidlo teploty na termostatu - výměna 1Xnové,1Xpoužité
- 1xBudík teploty použitý
- Jinak kompletní prohlídka a vyčištění vodovodních hadic
- Podle diagnostiky,ukazuje budík teploty správně.
Jediná věc kterou jsem ještě neměnil je druhé čidlo teploty na sacím potrubí,nicméně po jeho odpojení budík ukazuje takže jeho funkce bude asi jen pro řídící jednotku.
Ještě mě napadá,co třeba zanesený chladič?Přijde mě to jako blbost ale tonoucí se stábla chytá:-)
Takže napadá vás něco?
Dík
Pex