favo motor problem sytic

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 07.12.2010 do 27.12.2010, založil/a Jendo-virtak
řadit dle data
13:44:06
27.12.2010
Jendo-virtak
-> TAZ1500: no ja som to rozobral a podla andrta som skusal vsetky.odskusal som aj ten objemovy ovladac ale iba ustavmi som vytvaral podtlak aasi je ta membrana prasknuta ale vymenil som este aj termovenil a uz to ide v pohode tak neviem ci to bolo tym
12:22:24
27.12.2010
TAZ1500
tohle je bežna zavada tehle karburatoru dela to bud obemovej ovladač at už derava membrana netesny hadičky a pozor pri praskunit membrany se nekdy ucpe vyvod na podtlak jak se nasazuje ta hadičky je tam mensi dira než od spendliku a obemovej ovladač je zavislej na thermoventilu kerej prave za studena tan podtlak pousti do ovzduší a po mirnym zahrati podle venkovni teploty se uzavira a pak teprv obemovej ovladač pootevre priveru tohle trva jen par sekund pak už to ma nastarost bymetalovej ovladač s rohatkou
14:21:07
21.12.2010
Jendo-virtak
nikto mi nevie pradit s tymto problemom??alebo ako sa to da nastavit alebo co aj ked ej +5nastartujem a tu vacku na sytici da na najvyssie a uplne zavre tu klapku syticovu nenormalne vela benzinu to zere normalne citim cisty benzin.co s tym moze byt?? zacalo to robit z nicoho nic
16:55:01
07.12.2010
michalkatka
to môže byť membrána objemového ovládača, príveru síce pred štartom zavrie, ale po naštartovaní má vytvorený podtlak trocha príveru pootvoriť....
14:22:41
07.12.2010
Jendo-virtak
skusal som aj pri zapnutom sytici pootvorit tu priveru sytica a zdalo sa mi to lepsie mam pocit ze ked ju zavre uplne tak taha moc benzinu.rozmyslal som nad tym ze do tej privery navrtam dve 4mm dierky.alebo sa to da nejako inak zostelovat???
14:20:54
07.12.2010
Jendo-virtak
zdar chalani potrebujem pomoct mam favo motor v skodovke karburator lekr zapalovanie bezkontakt.zacalo to robit divne veci teraz v zime ked idem startovat stlacim raz plny plyn a nastartujem otacky to ma ako volnobeh a po chvilke zacne cely motor skakat ako keby vynechavali 2 valce ale idu vsetky 4 dost je citit benzin.jak sa to troska zohreje staci tak 1-2minutky uz to ide normalne aj otacky chyty tak 1200.mam tusenie ze je to moc bohaty sytic da sa to nejako zostelovat??
Extreme Tyres