Felicia 1.6 volnobeh

prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 30.10.2010 do 30.10.2010, založil/a D4vid
řadit dle data
21:08:25
30.10.2010
Kuladmin
Zmer schvalne dobijeni zda ti altik dobiji jak ma.
No a pak klasika klapka vycistit a nastavit na PC. A jeste me napada cidlo teploty vody pro RJ.
upraveno 2x, naposled 30.10.2010 22:37:30
15:03:46
30.10.2010
D4vid
Chtel bych se zeptat, driv jsem si toho nejak nevsimal, ale dneska jsem pripojil do auta subwoofer a potom kdyz jsem nastartoval auto, tak mi prislo, ze mam strasne nizko otacky jsou tak na 500, kdyz rozsvitim svetla, jeste o neco klesnou. Pak jsem to zkousel za nejakou dobu a drzeli se na 1000 zapnul jsem radio a potom za chvilu klesli zase na tech 500 (to se asi zahrala) a potom mi klesli jeste o neco a tam uz drzeli at jsem zapnul/vypnul svetla a radio tak porad drzeli jeste pod 500, muze ten basak mit az takovej odber nebo spis jsem si vsiml toho az ted a je to normalni? Jinak ze zesilovace REM vystup mam na radiu na antenu, tak se spina se zapnutim radia, ale mam to jeste pres vypinac, takze zesilovac s basakem byli vypnuty pri zapinani radia. Na netu jsem hledal a bylo tam neco, ze driv se davali nejakej RJ aby drzel nizsi otacky, mam rok 1998. Myslim, ze otackomer nebo tak spatny nebudou protoze jde slyset i na motoru, ze chvilema je to na duseni. Pri zapalovani normalne se ty klapky nebo co to je nastavuji to jde slyset. Vubec nejsem pres motory :D proto se vas radsi zeptam :) diky
Extreme Tyres