skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Otáčky škoda favorit
19:44:25
28.10.2010
28.10.2010

lacko
sprav si rysku na rozdelovaci a asi o1mm daj vetsi predzapal,,,otocit do lava, na emisnej mi to otocil do prava takze mensi a vlete som mal problemy nastartovat a predtym to chytalo na supu
19:30:04
28.10.2010
28.10.2010

werty
Brutálně černé svíčky, špatné starty a nízký a kolísavý volnoběh... Tak ať se podívá na obohacovač částečného zatížení... klobouček na dva šrouby na levé straně karburátoru (z pohledu řidiče). Jestli je prasklá nebo rozpadlá membrána pak se přisává palivo z plovákové komory rovnou do sání místo do emulzní trubice. Jinak nezaškodí i zkontrolovat přisávání falešného vzduchu... podložka pod karburátorem, hadice podtlaku pro posilovač brzd, případně i těsnící kroužek na ventilu volnoběhu. Při provozu hlavně na LPG bez občasného provozu na benzín dostávají veškeré pryžové a těsnící prvky karburátoru zabrat. Předpokládám že by to mohlo být tím. I když je mi záhadou pokud to tak bude jak to mohlo projít přes STK respektive emise.. i když kdo ví... zařídit jde všechno.
19:20:24
28.10.2010
28.10.2010

Toňas
Zdravím, kámoš si koupil fáčko. Čerstvě po stk. Je to typ s karbecem + LPG. On začíná a poprosil mě abych se mu na to podíval. Dělá to následující: Na benzín to nastartuje tak na 5,6pokus, volnoběh má kolem 500ot/min ale kolísá +-200otáček, ale nechcípně. Koukal jsem na svíčky, ty sou teda brutální černý, ty budu zejtra měnit a mrknu na rozdělovač. Myslíte, že by to mohlo být tímto? Předem dík za rady a doporučení...