varim variš varime

prohledat
58 příspěvků (zobrazeno 51 až 58) od 23.10.2010 do 02.12.2010, založil/a Peto-89
řadit dle data
18:45:34
23.10.2010
Peto-89
-> Tomáššš: noo kurenie mam zapnute, skusim ho vypnut a budem sledovať či by to bolo ono
-> Dušan: tesneni je ok voda sa neprehrieva len mizne predom sa všedkim ospravedlnujem za blby nadpis onoako začne stupat teplota ale až ked je v chladiči tak deci vody 3 ale ešte sa mi nepodarilo teplotu vyšplhat na viac ako 100stupnov . ako som pisal motor ide pekne len na dalšiden ked idem skontrolovat vodu tak tam nič nieje ako na potvoru pred zimou ked mam kupovat drahu prisadu proti zamrznutiu vody nechcem to každu chvilu dolievat
-> afro100: no viečko mam v katastrofalnom stave to kupim v pondelok ako prve
-> vhml: ten tvoj tajny typ by mohol byt tiež realny lebo na volnobeh to pod autom tolko nenatlakujem , sice kamošovi som povedal ked som bol pod autom nech trocha chvilu polechta plynovy pedal ale to bolo ozaj len na chvilu
17:35:03
23.10.2010
vhml
- netěsní topení, voda se ti ve formě páry dostane do auta
- netěsní hlava, voda se ti spálí
- a můj tajnej tip: Netěsní kohoutek pod chladičem, což se projeví akorát za jízdy kdy je v okruhu tlak a začne pučet
17:13:00
23.10.2010
afro100
pod zadnou sedackou okolo kurenia byva mlaka, potom tesnenie pod hlavou, alebo aj taka kravina ako zle viecko ... co je dneska vdaka absencii originalnych viecok normalne ...
16:01:04
23.10.2010
Tomáššš
-> Dušan: to by varilo keby to slo cez tesnenie nie ? aspon co som cital nepisal o tom ze mu to vari ...iba nadpis je taky :)

aku mas teplotu motora ?
15:55:34
23.10.2010
Dušan
jeslti mizne voda a nikde okolo auta nejde videt tak to muzr brat pod hlavou. Vymenit tesneni.
15:12:00
23.10.2010
Tomáššš
-> Peto-89: kukni do kurenia ci ti nahodou nemizne tade... alebo strc hlavu po jazde pod chladic ci tam nemas mlaku ... mne posledne tiez takto mizne voda... ale viem kde je chyba ...len nie je cas na napravu chyby ... 8 prezri kazdy spoj kade vedie voda ...

ja ked som vypol kurenie (packou) tak sa mi zacala valit voda z ventilu kurenia co je pod sedackou ale to vies kde je ... zaujimave je ze pri pustenom kureni to netecie,
14:53:43
23.10.2010
Peto-89
posledne som nalial do auta vodu a 10 minut som mal motor nakopnuty a sledoval som auto zo spodu v jame. pod autom som bol ešte dalšich 20 min to je do kopy 30 minut a ani kvapka nikde. auto som doviezol pred dom , na dalši den kuknem do chladiča a chladič vyčisteny, neviem asi mi ten vypuštaci ventil služi ako cucek pre poulične mačky alebo mi vodu beru susedi 1
14:49:37
23.10.2010
Peto-89
mam v škode 100 s chladičom v zadu-klasika motor š120LS. všedko je inak original ale ked necham auto dlho stat alebo jazdim aj kratšiu trasu mizne mi od tial voda. bol som pod autom hned po jazde- ani kvapka vody nikde nič, do oleja nejde olej je čisty a motor ide ako švajčiarske hodinky neriešil tu nikto podobny problem? kde by mohla nastať chyba? lebo ležat dva dni pod autom a čakat na kvapku sa mi zrovna nechce :D musim to ešte prehladat ale ked tam nič neuvidim tak už važne neviem 8
Extreme Tyres