-> James1991: myslim ze sa uberas zlym smerom .... skus skontrolovat, ked bude vlhko, vicko rozdelovaca ... ked sa tam zkondenzuje voda, robi to kraviny ...
Nechci zakládat nové téma, tak to šoupnu sem.
Jedná se o Fav r.v.1991 135L karburátor. Pokud mi auto stojí nějaký ten den, ale hlavně třeba x dní v kuse prší a pak chci nastartovat, tak to točí a občas si to jakoby plivne a z motoru se ozve taková nepatrná rána(nejspíš plechová nebo co to je):D. Napodruhé-napotřetí to chytne. Možná to popisuju špatně... Ale když auto stojí a není vlhko, déšť nebo něco podobného-vše je v pořádku.
Přímo na karburátoru mám KN filtr, takový ten oválný, tak jsem si myslel, že jak je vlhko v motor.prostoru při/po dešti apod., tak se dostane vlhkost do karburátoru přes ten filtr.
19:14:56 05.10.2010
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
alebo zle nastavený predstih,
odpoj zapalovaci kabel z indukčnej cievky, aby nešla iskra a štartuj .. ak sa štartér zasekávať nebude, hladaj chybu v nastavení
19:05:35 05.10.2010
Maveric
chybicka v starteri, cievka, alebo pruzina vysuvajuca pastorok, zodraty pastorok alebo veniec na motore, zly napajaci kabel alebo ukostrenie motora.
prekontroluj najprv kable pripadne vymenit ak s nimi od vyroby este nebolo nic robene
ak nepomoze skus vybrat a rozobrat starter, mozno len uhliky mozno ta pruzina, to uvidis, pocistit pripadne vymenit potrebny diel
19:03:49 05.10.2010
Kuladmin
Starter si ho zrepasuj
18:19:12 05.10.2010
bobo2510
mam taky problem ked startujem tak starter toci ale zasekne ho na chvilocku a potom toci zase.nakoniec to chyti v pohode ale nepaci sa mi to.baterka je fungl nova.poradi dakto co to moze byt?