Ted jsem predelaval 105 rozdelovac na 130. Takze z 17stupnu na 14, jelikoz novy na 130 jsem nesehnal, ale na 105 jo. Po vyndani hridelky s plackou, ke ktere jsou uchycene pruzinky, sundas s hridelky vacku na kladivko (predtim samozrejme zavazicka a pruzinky) to jde docela spatne. Vacku jsem pres hlinik chytnul do sveraku a tuknul na hridelku tam co je plsťenej spuntik na olej. Je tam takova dratena zavlacka, ta se mi pri tom znicila, jelikoz se tam skripnula, na to pozor. Jak to trosku povyleze, tak koukni dovnitr a vystourej ji sroubovackem. Kdyz budes mit hridelku bez vacky, uvidis dve okenka. Ja jsem si hridelku polozil mezi celisti sveraku, pozor at se ti to zespodu neopira o cepy na ktere se nasazuji zavazicka(kousek koukaj i zespodu) , vzal jsem dulcik co ma dole plosku(ne spicku) a tuknul pulkou prumeru plosky dulciku na hranu okenka. A to na tu hranu, ktera je dal od packy co drzi pruzinku. Rozklepnes to o trosku vic a pak upilujes na rozmer. Ja jsem si suplerou zmeril 130 okenko a na ten rozner jsem rozklepnul a zpiloval 105 okenko.
105 ma uz nevim kolik

130 ma 7,4mm . To rozklepnuti v mem pripade bylo cca 1mm do hloubky. Placka ma celkovou tloustku 3,6mm. No snad ti to pomuze, ted shanim tu zavlacku