Favorit sitič

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 22.09.2010 do 02.11.2010, založil/a Mboss_ke
řadit dle data
22:16:52
02.11.2010
tonek.favo
Nechci zákládat nové téma a sem se to hodí. Jen takovej dotázeček. Když nastartuju studenýho Favorita na sytič, tak všechno funguje jak má ale když to běží jenom na ten sytič, tak prostě nechce shasnout dobíjení. Nevím kolik motor na sytič běží, pač tam nemám otáčkoměr, ale podle zvuku to moc nebude, Ale když prošlápnu plyn tak dobíjení zhasne. Co stím? Blbost?
Druhá věc, kdy se vypne ten sytič? Protože když nastartuju a vyjedu z garáže, tak se to začne tak divně hádat a sytič jako když zase neběží. To se vypne tím sešlápnutím plynu?
16:23:50
23.09.2010
Mboss_ke
dnes som naštartoval bez najmenších problémov... ešte jedna laická otázočka nema nič s touto témou zadný diel výfuku sa ako pripája na stredný? zvaruje sa alebo ako?
22:23:04
22.09.2010
aceboss
syn,SYTÝ,sýr,......
-> Mboss_ke: Startovat jak se má jinak kontrola dle-> LiMaK - 742 forever:
22:12:49
22.09.2010
LiMaK - 742 forever
presne. Je to v kazdem manualu k favoritu, ze sytic se aktivuje jednim seslapnutim pedalu a pak start bez plynu. V obrovskych mrazech se pry musi slapnout 2x a pak startovat.
moje osobni zkusenost, což me dost nasralo bylo, ze pri -20 stupnich jsem musel 2x naslanout pedal plynu a pak uz startovalo Ok, jinak chciplo.

Pokud to teda neni startovacim postupem, sundal bych filterbox, a podle knizky cumel jestli a ajak se vzduchova priveva sytice otvira a hlavne JAK...
17:58:37
22.09.2010
Petkar1
v zimě se má startovat, žejednou šlápneš na podlahu a bez plynu startuješ
17:14:23
22.09.2010
Mboss_ke
Caute mám taký problém... mám favorit 135 karbec a mám problém pri rannom starte. Pred samotným štartom stlačím par krat plyn a raz na podlahu aby som zapol sitic.. niekedy sa pri takom postupe zapne a pekne naštartuje ale teraz sa mu nejako nechce. Po týchto ukonoch auto naštartuje krásne ale neudrží otáčky a pokiaľ mu dôrazne nepridám tak zdochne. Zaujímave je to že ked sa pohnem po malej chvílke zistujem že už sa sitič žapol. Prosim co to môže byť? ako mám sakra správne štartovať favorit alebo sitič to má už za sebou?
Extreme Tyres