studeny nchce chytat

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 19.09.2010 do 21.09.2010, založil/a Rider skoda
řadit dle data
22:43:35
21.09.2010
Peterr
Rider skoda 21.09.10 10:51:59 napsal:
→ Peterr: benzinove cerpadlo mas favoritacke nebo 120kove?Je
samozrejmosti,ze neco neni v poradku,protoze i co jsem mel 120ku tak chytala
vzdy na brnk bez zadneho pumpovani(na druhy den) i tento motor se choval
stejne a najednou si neco vzpomnel7 Jinak obcas kdyz startuji teply,tak
klasika vzdy davam plny plyn jako je psano.Ale nekdy se stanme,ze chytne ale
pomalu jde do otacek a nevyleti do nich svizne jako normalne(jakoby to bylo
obcas uchlastane).

palivové čerpadlo je z favorita, priemery na hadice sú tam tuším 8 a 6mm.

keď štartujem, tak vždy bez plynu... iba viacej to za tepla potoči, ale zas reduktorový štartér robí svoje. držím ti palce, aby si našiel rýchlo príčinu.
10:51:59
21.09.2010
Rider skoda
-> Peterr: benzinove cerpadlo mas favoritacke nebo 120kove?Je samozrejmosti,ze neco neni v poradku,protoze i co jsem mel 120ku tak chytala vzdy na brnk bez zadneho pumpovani(na druhy den) i tento motor se choval stejne a najednou si neco vzpomnel7 Jinak obcas kdyz startuji teply,tak klasika vzdy davam plny plyn jako je psano.Ale nekdy se stanme,ze chytne ale pomalu jde do otacek a nevyleti do nich svizne jako normalne(jakoby to bylo obcas uchlastane).
10:22:47
21.09.2010
Peterr
Skontroluj funkciu sytiča, ak si nechal automatický ako ja. Na 120 karburátoroch sa vyparoval benzín, či padala hladina a robilo to presne to, čo tebe. Ale na lekr som tento problém nezažil.
10:20:40
21.09.2010
Peterr
Ja mam favo motor v 130, tiez lekr karburátor s odbublinkávačom a funguje to úplne normálne. Za studena štartuje na brnk a za tepla trošku viac toči. Ale nikdy nepumpujem ručne na motore a nemam tam ani elektrické čerpadlo.
11:34:16
19.09.2010
Rider skoda
-> TAZ1500: jeste jsem slysel ,ze pro lekr je vhodnejsi favo pumpa,ze dava vetsi tlak atd.ale driv mi to normalne bez problemu chytalo vzdy i po 2 dnech stani,takze to druhy den rano chytit musi bez pumpovani v klidu.v necem musi byt zrada:(
11:06:07
19.09.2010
TAZ1500
pumpovat dene pred vyjezdem a nebo eletricky čerpadlo
11:03:59
19.09.2010
Rider skoda
Po dlouhe dobe mi zacal zlobit motor pri studenych startech vzdy chytne a pak hned zhasne a musim jeste 3 krat startovat nez naskoci.Mam lekra s favo zapalovanim ve 120ce.Myslel jsem,ze je to patnou beninovou pumpou,ze uz nedrzi ty ventilky atd.Tak jsem koupil fungl novou a stale to same.Kdyz predtim nacepuji rucne benzin,tak to chytne celkem v poho bych rekl asi nejak poklesava tlak v te nadobce(odlucovaci) u karbu?ptz kdyz cepuji tak slysim jak se plni a jde pumpa zpocatku lehce.Teply chytne napoprve bez problemu.Driv mi to nedelalo je to proste z niceho nic,nechapu:( Driv chytal napoprve i studeny(jakoze druhy den rano.po tydnu stani jsem napumpovat rucne musel to je pochopitelne.
Extreme Tyres