to jsem zase neco napsal

nechtel jsem vyrabet vacky a konkurovat nikomu, cele to vzniklo pro potrebu vyroby jedne specialni vacky uplne pro jinou aplikaci, nikdo ji nechtel udelat a kdyz tak za zlate prase.. tak sem zkusil vyrobit vacku sam a byl jsem docela prekvapenej jak je to jednoduchy, a kdyz uz to stalo tolik prace s vyvojem programu kresleni tak nevidim jedinej duvod proc to nenabidnout dal..
nicmene hned na zacatku rikam ze nebudu kopirovat nici vacky, kdyz me nekdo napise chci vacku jakou dela treba cepek tak mu ji nedam, nehodlam kopirovat neci knowhow, chci to nabidnout jako sluzbu pro nekoho kdo si chce overit vlastni..
pokud da nekdo data ve tvaru: uhel/zdvih není problem udělat cokoliv vačka typu SO/SZ VO/VZ takovych může být milion..
takže tvar kterej bych po případném zájemci chtěl je třeba klínek 0st, 1.vačka 50st 0,01 51st 0,02 52st 0.03 ..... 155st 7,1 ....190 5,15.... 230st až 0st 0mm 2. vačka zase jiné čísla prostě takhle..
mám vygenerovanej program pro škodováckou vačku, jestli malé nebo velké uložení je fuk, jestli tam má či nemá být palivový palec je fuk.. jaké bude mít časování je fuk..
pokud by byla vačka jiná (jiné auto) mě je v podstatě jedno ale platí opět stejné zadání plus potřeba originálního kusu pro výrobu polotovaru, ideální by bylo pokud by si dotyčný dodal polotovar, protože vyrábět jeden je zbytečně nákladné, udělat to na klasice při jednom kuse jde a udělá to kdokoliv..
co se týká mých vaček, polotovary jsou soustruženy na CNC soustruhu, poté jsou frézovány palce, pak zušlechtěno pak přebroušené ložiska..
pokud chce někdo vědět víc nechť se zeptá mejlem nebo SZ