skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tak co v červenci končíme ??
prohledat
78 příspěvků (zobrazeno 51 až 78) od 06.02.2025 do 07.03.2025, založil/a Robert 106
-> Bukaj: muselo tam být konkrétní datum, nebo alespon v nějakou dobu, pak to možná změnili.
-> saskyn2: Konkrétní datum být nemuselo. Měl jsem tam něco ve smyslu, že v rámci výkonu svého povolání se pohybuji po celém území republiky a na celej kovid mi stačil jeden výtisk. Ukazoval jsem ho během prvních dvou dní třikrát, pak už jen dvakrát do konce platnosti toho opatření... 

-> Bukaj 13.02.25 10:12:27: Tam muselo být konkrétní datum na tom papíru. No tak samozřejmě pokud jezdíš bez známky tak mají důvod tě zastavovat, ale jinak fakt nepruděj a jak říkám za celý život mě nikdy nestavěli.
-> Bukaj 13.02.25 10:09:16: jo tak propadlá technická jim vyskočí a pak tě vezmou no. I když já jak jezdím na stk tak každý druhý to má už prošvihlý a taky mě nikdy nevzali.
-> Bukaj 13.02.25 10:09:16: jo tak propadlá technická jim vyskočí a pak tě vezmou no. I když já jak jezdím na stk tak každý druhý to má už prošvihlý a taky mě nikdy nevzali.
-> Bukaj 13.02.25 10:12:27: Nebo kdyz mas nejakou nezaplacenou pokutu po splatnosti, nedoplatek na danich... Zastavej, zkontrolujou jestli ridi majitel auta a pokud ano, ma problem...
-> saskyn2 12.02.25 22:17:43: Já měl vytištěný jeden papír na celý kovid. Proč sis tiskl každý den nový?
Jinak celní správa á na starost i výběr silničních poplatků, takže když nemá zaplacen dálniční poplatek, tak zastaví i osobák...
Jinak celní správa á na starost i výběr silničních poplatků, takže když nemá zaplacen dálniční poplatek, tak zastaví i osobák...

-> saskyn2 12.02.25 21:29:39: Mně stavěli dvakrát po kovidu s propadlou technickou a pak teď jednou tady po půlnoci u hřbitova, když jsem jel od kolegy z vedlejší vsi a neměli do čeho píchnout (vyjeli za mnou od hasičárny z vedlejší vsi a zastavili mne až u hřbitova u nás).
Jinak hlídky někde na frekventovanějších komunikacích si mne z provozu vytáhly naposledy někdy hodně dávno, ještě v době, kdy 742 nebyla na silnicích výjimkou...
Jinak hlídky někde na frekventovanějších komunikacích si mne z provozu vytáhly naposledy někdy hodně dávno, ještě v době, kdy 742 nebyla na silnicích výjimkou...
-> saskyn2 12.02.25 22:11:39: naposled pry jestli z Polska nevezu naftu, tak jsem mu rekl, ze je tam drazsi nez u nas o 1kc i LPG, tak proc bych to mel vozit a pak se hrozne divil, ze ja auto na LPG, bezel to rict kolegovi a ten pak chtel videt technicak, kdysi slovenskej celnik se hrozne divil, ze se z UA vracim jen s pulkou nadrze benzinu..., proc jsou z toho paliva tak vydreny? ano byl na Slovaci o 10kc drazsi, ale tak bych usetril 250kc na necem, co nepotrebuju, proc se tahat s plnou nadrzi benzinu jeste.

-> Bukaj 12.02.25 21:20:00: Tak dál už žádnou informací nemůžu přispět, od tý doby už mě stavěli jen jednou, že si chtěli stroj (MBB) prohlídnout - a dejchal jsem taky už jen jednou. Ale při nehodě, tj. poté, co mi fetka na kole hupla z chodníku přímo před auto.
-> saskyn2 12.02.25 22:17:43: já za covid lockdownu koupil auto přes 5 okresů. Byl jsem asi 84. zájemce v pořadí, ale nikdo se nemohl dostat - vytiskl jsem si v práci potvrzení o služební cestě a jel
Nevím, jak by se hoši z PČR tvářili, že se ze služební cesty vracím 30 let starou Škodovkou psanou na cizí fyzickou osobu, ale taky jsem je nějak nezajímal, minul jsem několik hlídek... a to tomu ani vzadu nesvítilo osvětlení SPZ 

Na ten covid jsem zapomněl, to jak bylo zakázaný jet mimo Prahu jsem si každý den vytiskával ty pojebaný potvrzení a byla to škoda papíru. Si pamatuju jak v ty dny co bylo zakázaný jet mimo Prahu tak jsem jel do Teplic a na vozejku jsem měl 5m dětskou klouzačku, jsem si říkal že potvrzení mám, ale z toho nákladu co je 2x delší jak vozejk se poserou, projel jsem asi kolem 5ti hlídek bez ztráty kytičky

-> ajok 12.02.25 22:07:22: když nepočítám ty na hranicích, tak celníci mě nezastavili nikdy za celý život
Ty berou snad jen nákladní a dodávky s černýma oknama ne?

-> saskyn2 12.02.25 21:29:39: od te doby me zastavili tak min. 30x, ale bez pokuty, jen parkrat kecy, z toho asi 20x to teda bylo v dobe covidu a nekdy to byli vlastne vojaci, no a pocitaji se i celnici? ty me loni zastavili za 2. pololeti 2x

-> Bukaj: Ale je hezky vidět že se policajti zaměřují na starý auta, když můžete takhle hezky dělat statistiku. Mě zastavili naposled myslím někdy 2018, ne že by mi to vadilo

-> Jozka: Jo, nějakej čas určitě. Ale buď polevila disciplína, nebo (za kovidu?) změnili postupy a už to tak nechali. Za kovidu se totiž nefoukalo, pokud nebylo důvodné podezření...
Případně ještě varianta, že hlídce došly trubičky...
Případně ještě varianta, že hlídce došly trubičky...

-> Bukaj 12.02.25 01:24:15: Ale určitě to nařízený bylo - minimálně pro dopravku. Neb jsem dejchal bez zjevnýho důvodu už 1.1. odpoledne a pak ještě nejmíň dvakrát.. 2010..
-> rsvancara 11.02.25 21:24:08: Jednu dobu to dejchání měli nařízené(kamarád policista.)Ale časem to nějak opadlo.
-> rsvancara: To "dejchání" při každé kontrole jsem kdysi taky někde zaslechl, ale v praxi to tak fakt není...
No mě jednou nedali dejchnout vůbec (i když se všude psalo, že se dejchat bude vždycky). Po druhé zase nechtěli doklady od auta, když je na IČO...
-> palinator: Já mám flekaté vozy minimálně dva a jezdím s nimi po republice poměrně dost, tak zde můžu poreferovat, když mne zastavěj...
Naposledy mne stavěli u hřbitova vloni někdy před Vánocemi, když jsem v noci jel od kolegy z vedlejší vsi. Jenom dejchnout a nashle...

Naposledy mne stavěli u hřbitova vloni někdy před Vánocemi, když jsem v noci jel od kolegy z vedlejší vsi. Jenom dejchnout a nashle...
-> Sita:
No, neni to flekatý, tak nás asi nezastavěj. Nebo?
E: promiň že jsem se do toho tak vesral.
No, neni to flekatý, tak nás asi nezastavěj. Nebo?

E: promiň že jsem se do toho tak vesral.

-> StepaNoFUN 07.02.25 06:56:40: No nechytnou te casto, ale je to jen dalsi buzerace. Loni takhle kontrolovali myho speditera, co mi vozi kontejnery domu
Nastesti po tom, co delal GO motoru, takze nic nenasli...

ja se nikoho nebojim, ale pro jistotu si sem napisu poznamku, ze se musim Palinatora zeptat na zkusenosti s e-golfem 

-> Robert 106 06.02.25 21:09:29: pamatuješ na eko daň ? Jak na TV Nova tvrdili že po jejím zavedení tuším v roce 2008 již nebude možno vyřadit vozidla z evidence ? Z čehož si spousta lidí vzalo to že vlastně se toho auta už nikdy nebudou moct zbavit a budou si ho muset nechat navždy a tak ho radši vyhodili ještě dřív než tahle krávovina vešla v platnost ?
Nic z toho nebyla pravda.
Takže zachovej paniku a vyčkávej.
Já osobně se k tomu stavím Tak že i kdyby mi s tím zakázali jezdit tak to stejně nevyhodím.
Ještě mě tak napadá ty sleduješ a čteš zprávy že jo...
Já vlastně zprávy neviděl už vlastně nikdy noviny taky nečtu všechno je mi tak nějak úplně u prdele.
Hele asi na svůj život absolutně nemůžu si stěžovat. To zatímco kamarád si otevře večír ke zprávám pivo a než dojedou zprávy tak jich má pět v sobě a je nasraný co všechno dalšího stojí za hovno co všechno hrozného se děje že se vlastně neděje nic hezkého ale to třeba není ani pravda protože ti to jenom neřeknou protože špatné zprávy jsou zajímavější než ty dobré. A je z toho tak nějak celý na nervy na všechny nadává pořád by jenom utíkal z republiky a podobně.
Já za poslední léta co vlastně jsem ty zprávy žádný neviděl tak jsem naprosto spokojený občan a abych řekl pravdu tak ani nevím kdo nám vlastně vládne protože možnost něco takového ovlivnit tady stejně není a pokud by byla tak pod pohruškou smrti zcela určitě zkorumpuje jeden druhého a je to jenom vláda 50 nejvlivnějších lidí.... Takže pohoda klídek a bez tabáčku.
Nic z toho nebyla pravda.
Takže zachovej paniku a vyčkávej.
Já osobně se k tomu stavím Tak že i kdyby mi s tím zakázali jezdit tak to stejně nevyhodím.
Ještě mě tak napadá ty sleduješ a čteš zprávy že jo...
Já vlastně zprávy neviděl už vlastně nikdy noviny taky nečtu všechno je mi tak nějak úplně u prdele.
Hele asi na svůj život absolutně nemůžu si stěžovat. To zatímco kamarád si otevře večír ke zprávám pivo a než dojedou zprávy tak jich má pět v sobě a je nasraný co všechno dalšího stojí za hovno co všechno hrozného se děje že se vlastně neděje nic hezkého ale to třeba není ani pravda protože ti to jenom neřeknou protože špatné zprávy jsou zajímavější než ty dobré. A je z toho tak nějak celý na nervy na všechny nadává pořád by jenom utíkal z republiky a podobně.
Já za poslední léta co vlastně jsem ty zprávy žádný neviděl tak jsem naprosto spokojený občan a abych řekl pravdu tak ani nevím kdo nám vlastně vládne protože možnost něco takového ovlivnit tady stejně není a pokud by byla tak pod pohruškou smrti zcela určitě zkorumpuje jeden druhého a je to jenom vláda 50 nejvlivnějších lidí.... Takže pohoda klídek a bez tabáčku.
Ono to podle mne zase tak horky nebude. Kolik mate kdo odchytu od PCR za minulej rok? Mne teda staveli naposledy nekdy v zari 2023. A predtim na vinobrani v Mikulove, kde mi davali jen dejchat. Ani doklady nechteli.
Kolik jste kdo potkali tehlech hlidek za posledni rok?
Ty hlidky nejsou novinka. Jen do ted museli jezdit s PCR, coz ted odpadne a asi jich bude o neco vic. Ale zadnej armagedon necekam.
Kolik jste kdo potkali tehlech hlidek za posledni rok?
Ty hlidky nejsou novinka. Jen do ted museli jezdit s PCR, coz ted odpadne a asi jich bude o neco vic. Ale zadnej armagedon necekam.
Ono se to nějak vyvrbí ... Nastane nějaká situace, my (všichni) na ni zareagujeme, pak se situace změní, my zase zareagujeme a tak dále ... To už je koloběh života. Máme se dobře, tak se řeší "kraviny" - a to zejména tam, kde se lidi nudí ... A ten tbytek se holt přizpůsobuje ...
A jinám já nekončím. Na nový auto nemám, nový auto ani nechci a jak to půjde dál se uvidí
A jinám já nekončím. Na nový auto nemám, nový auto ani nechci a jak to půjde dál se uvidí
Tak ted naposledy, kdyz merili u Tokozu, tak pry jezdili po Zdare s tou hnedou ovci a jak uvideli neco kouriciho, tak ho tam odvedli - ale slo jen o nafty. Ale jak rikas, uz z principu je blby, ze ty komanda jsou vytvoreny k tomu, aby nekoho sejmuli, takze cokoliv u ceho se na STK dalo primhourit oko, tak tady uz nepripada v uvahu a jen kapicka oleje uz je Cckova zavada.
Nejhorsi, ze budou zas tipovat auta podle vzhledu, to je uplna blbost, jako kdyz bude auto na venek derave, tak je jasny, ze to je vrak, jenze oni budou mit problem s tim, ze je to flekaty, pak udelaji tu kontrolu... :/.
Jel jsem v pondeli kolem nehody 2 dodavek a odjizdela od toho sanita - transporter a to cudilo, cerno-modre :/
Nejhorsi, ze budou zas tipovat auta podle vzhledu, to je uplna blbost, jako kdyz bude auto na venek derave, tak je jasny, ze to je vrak, jenze oni budou mit problem s tim, ze je to flekaty, pak udelaji tu kontrolu... :/.
Jel jsem v pondeli kolem nehody 2 dodavek a odjizdela od toho sanita - transporter a to cudilo, cerno-modre :/
Ahoj,
nedá mi to prostě nezaložit tohle téma, protože jak čtu běžné sdělovací média tak mám pocit, že hon na starší auta se dotkne citelně i Nás.
Když pominu fakt zjevně nevyhovujících aut v běžném provozu, které mohla PČR pohodlně odstranit běžným postupem nařízením podrobení se STK na výzvu policisty - tady v Jihlavě jich máme víc jak 5 (STK) a taky tu máme policejní školu a běžně tady cvičí, přesto hlídky octávia černá až na střechu nechávala v klidu - zřejmě by to byla práce. Teď budou sekundovat civilům, kteří si budou léčit komplexy a zachraňovat svět.
Nemám vůbec nic proti vyřazení vraků na silnicích, které se na silnici vyskytují a v dnešní době opravdu není problém pořídit straší auto, které je v pořádku.
Nicméně EU vytáhla do boje proti spalovákům a všechna straší auta jí padla, či zřejmě padnou za oběť jako první. Už tou mediální masáží jak neprojde 90% zastavených aut a až hodně se zpožděním a neochotně PČR přiznala, že zastavovala auta předem vytypovaná a tak se rozhodně nejednalo o poměr nevyhovujících vozů z celkového vozového parku v ČR.
Vůbec se mi nechce na autě už něco dělat, nebo vylepšovat. Mám totiž z toho dojem, že
ti kluci civilní v těch dodávkách budou tak nadšení, že se nespokojí s TDI a budou nám ukazovat jak se vyznají ve veteránech a tak zmrví jinak mnou testovanou dobrou snášenlivost hlídek PČR na dobře vypadající š řady 724 -dva roky tady jezdím do práce a lovící hlídky o mě nejevili žádný zájem, teda krom jednoho případu kdy mě přísně pozorovali zatím co lízali zmrzlinu u stánku.
Kluci Na STK už dle mě nebudou mít takový prostor být trošku shovívaví na drobné upgrady, protože se budou hledat exemplární případy jako precedens, že celá ta masáž a hon na obyčejné lidi měl smysl a kolik štěňátek a koťátek díky tomu neumřelo.
Jediná cesta co mě napadla je veteránský čísla ale to má také své úskalí.
Tak co myslíte vidím to moc černě ?? No a příště budeme odmontovávat z baráků kamna.
nedá mi to prostě nezaložit tohle téma, protože jak čtu běžné sdělovací média tak mám pocit, že hon na starší auta se dotkne citelně i Nás.
Když pominu fakt zjevně nevyhovujících aut v běžném provozu, které mohla PČR pohodlně odstranit běžným postupem nařízením podrobení se STK na výzvu policisty - tady v Jihlavě jich máme víc jak 5 (STK) a taky tu máme policejní školu a běžně tady cvičí, přesto hlídky octávia černá až na střechu nechávala v klidu - zřejmě by to byla práce. Teď budou sekundovat civilům, kteří si budou léčit komplexy a zachraňovat svět.
Nemám vůbec nic proti vyřazení vraků na silnicích, které se na silnici vyskytují a v dnešní době opravdu není problém pořídit straší auto, které je v pořádku.
Nicméně EU vytáhla do boje proti spalovákům a všechna straší auta jí padla, či zřejmě padnou za oběť jako první. Už tou mediální masáží jak neprojde 90% zastavených aut a až hodně se zpožděním a neochotně PČR přiznala, že zastavovala auta předem vytypovaná a tak se rozhodně nejednalo o poměr nevyhovujících vozů z celkového vozového parku v ČR.
Vůbec se mi nechce na autě už něco dělat, nebo vylepšovat. Mám totiž z toho dojem, že
ti kluci civilní v těch dodávkách budou tak nadšení, že se nespokojí s TDI a budou nám ukazovat jak se vyznají ve veteránech a tak zmrví jinak mnou testovanou dobrou snášenlivost hlídek PČR na dobře vypadající š řady 724 -dva roky tady jezdím do práce a lovící hlídky o mě nejevili žádný zájem, teda krom jednoho případu kdy mě přísně pozorovali zatím co lízali zmrzlinu u stánku.
Kluci Na STK už dle mě nebudou mít takový prostor být trošku shovívaví na drobné upgrady, protože se budou hledat exemplární případy jako precedens, že celá ta masáž a hon na obyčejné lidi měl smysl a kolik štěňátek a koťátek díky tomu neumřelo.
Jediná cesta co mě napadla je veteránský čísla ale to má také své úskalí.
Tak co myslíte vidím to moc černě ?? No a příště budeme odmontovávat z baráků kamna.