Zrušení auta ve správním řízení

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 28.11.2010 do 06.01.2011, založil/a Demoniak
řadit dle data
12:46:10
06.01.2011
sejdir
No,ja si o tom myslim sve...8
19:12:33
06.12.2010
Dieter Bonrath
-> sejdir: Ano, pokuď s nimi jednáš slušně, tak s nimi nemám problém, nevím kolikrát si jednal s ČKP, ale z mých zkušeností jsou to opravdu slušní lidé 4
22:58:03
05.12.2010
sejdir
CKP a slusni lide!?
16:49:58
05.12.2010
Dieter Bonrath
Pokuď budeš označen jako viník, tak si nech potvrdit od pojišťovny, že si dodal všechny podklady k tomu určené - kontaktuj svého likvidátora a nech si od něj potvrdit, že vozidlo již nebude třeba kontrolovat a můžeš ho v klidu zlikvidovat. Pokuď by si měl problém se svojí pojišťovnou, že by nechtěla plnit z důvodu ukončení pojištění dlouho po nehodě, tak se obrať na ČKP, pracují tam docela slušní lidé a rádi pomohou.

Pokuď budeš označen jako poškozený, tak již teď by si měl mít vozidlo prohlédnuto od technika pojišťovny protistrany a postupuj podobně jako v případě zavinění, tzn. kontaktovat likvidátora a doložit všechny potřebné dokumenty. A napiš si někam kontakt na likvidátora, dost často se stává, že pokuď je věc ve správním řízení, tak jí likvidátor založí jako uzavřenou a dál se s ní nezabývá.

A pokuď se pojišťovny nepřipojili ke správnímu řízení (což se nestává moc často), je nutné jim výsledek správního řízení zaslat, jinak nelze nárokovat výplatu škody.
12:38:22
01.12.2010
petr s
-> Demoniak: škoda se stala před několika měsíci a auto bylo pojištěno Vystaví ti doklad Od do bylo auto pojištěno
12:19:40
01.12.2010
Demoniak
Tak víš jak, před půl rokem do mě nalít Tiguan, takže docela drahý auto a škoda za 120 tis., když sem se byl ptát na pojišťovně (Axa) jestli mohu zrušit pojistku, tak mi bylo řečeno, že mohu, ale ppojišťovna už potom nebude vylácet škodu v případě mojí vinny.

Tak proto to řešim, protože už to řešim přes půl roku a už mi z toho jde hlava kolem...
09:25:17
01.12.2010
LiMaK - 742 forever
-> Demoniak: chlape, ty v tom mas ale fakt gulas...

spravni rizeni je rizeni, ve kterem se rozhoduje v tvem pripade o podilu viny pri nehode.

predpokladam, ze nehoda se stala treba pred mesicem.... kdyz zitra auto zlikvidujes, odhlasis pojistku, tak co jako?!

v dobe havarie jsi vozidlo pojistene mel....

A vo tom to spravni rizeni je...rozhoduje o nehode v dobe nehody |:.-)

Podle me nad tim strasne moc premyslis a malo uvazujes...
00:35:10
01.12.2010
Demoniak
A co když z toho řízení vyjdu jako vinník? dyť přeci nebudu mít pojistku na autě.
00:05:57
01.12.2010
Dymák
pokud neni uredne zabaveny, tak to jde eko-zlidovat uplne normalne (ve spravnim rizeni je ridic a ne auto), ale pokud ze spravniho rizeni vyjdes jako poskozeny, tak ti da pojistovna hovno, nebot ji nebudes mit co ukazat
upraveno 1x, naposled 01.12.2010 00:07:22
21:42:51
28.11.2010
Demoniak
Ahoj, měl bych takovej dotaz:

nedávno sem měl bouračku a dodnes je to ve správnim řízení a moje otázka zní, dá se auto ve správnim řízení ekologicky zlikvidovat? Stojí totiž na obecnim pozemku a dost to překáží. bohužel ani úřad do dneška nedokázal zjistit viníka...
Extreme Tyres