skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zrušení auta ve správním řízení
12:46:10
06.01.2011
06.01.2011

sejdir
No,ja si o tom myslim sve...

19:12:33
06.12.2010
06.12.2010

Dieter Bonrath
-> sejdir: Ano, pokuď s nimi jednáš slušně, tak s nimi nemám problém, nevím kolikrát si jednal s ČKP, ale z mých zkušeností jsou to opravdu slušní lidé 

22:58:03
05.12.2010
05.12.2010

sejdir
CKP a slusni lide!?
16:49:58
05.12.2010
05.12.2010

Dieter Bonrath
Pokuď budeš označen jako viník, tak si nech potvrdit od pojišťovny, že si dodal všechny podklady k tomu určené - kontaktuj svého likvidátora a nech si od něj potvrdit, že vozidlo již nebude třeba kontrolovat a můžeš ho v klidu zlikvidovat. Pokuď by si měl problém se svojí pojišťovnou, že by nechtěla plnit z důvodu ukončení pojištění dlouho po nehodě, tak se obrať na ČKP, pracují tam docela slušní lidé a rádi pomohou.
Pokuď budeš označen jako poškozený, tak již teď by si měl mít vozidlo prohlédnuto od technika pojišťovny protistrany a postupuj podobně jako v případě zavinění, tzn. kontaktovat likvidátora a doložit všechny potřebné dokumenty. A napiš si někam kontakt na likvidátora, dost často se stává, že pokuď je věc ve správním řízení, tak jí likvidátor založí jako uzavřenou a dál se s ní nezabývá.
A pokuď se pojišťovny nepřipojili ke správnímu řízení (což se nestává moc často), je nutné jim výsledek správního řízení zaslat, jinak nelze nárokovat výplatu škody.
Pokuď budeš označen jako poškozený, tak již teď by si měl mít vozidlo prohlédnuto od technika pojišťovny protistrany a postupuj podobně jako v případě zavinění, tzn. kontaktovat likvidátora a doložit všechny potřebné dokumenty. A napiš si někam kontakt na likvidátora, dost často se stává, že pokuď je věc ve správním řízení, tak jí likvidátor založí jako uzavřenou a dál se s ní nezabývá.
A pokuď se pojišťovny nepřipojili ke správnímu řízení (což se nestává moc často), je nutné jim výsledek správního řízení zaslat, jinak nelze nárokovat výplatu škody.
12:38:22
01.12.2010
01.12.2010

petr s
-> Demoniak: škoda se stala před několika měsíci a auto bylo pojištěno Vystaví ti doklad Od do bylo auto pojištěno
12:19:40
01.12.2010
01.12.2010

Demoniak
Tak víš jak, před půl rokem do mě nalít Tiguan, takže docela drahý auto a škoda za 120 tis., když sem se byl ptát na pojišťovně (Axa) jestli mohu zrušit pojistku, tak mi bylo řečeno, že mohu, ale ppojišťovna už potom nebude vylácet škodu v případě mojí vinny.
Tak proto to řešim, protože už to řešim přes půl roku a už mi z toho jde hlava kolem...
Tak proto to řešim, protože už to řešim přes půl roku a už mi z toho jde hlava kolem...
09:25:17
01.12.2010
01.12.2010

LiMaK - 742 forever
-> Demoniak: chlape, ty v tom mas ale fakt gulas...
spravni rizeni je rizeni, ve kterem se rozhoduje v tvem pripade o podilu viny pri nehode.
predpokladam, ze nehoda se stala treba pred mesicem.... kdyz zitra auto zlikvidujes, odhlasis pojistku, tak co jako?!
v dobe havarie jsi vozidlo pojistene mel....
A vo tom to spravni rizeni je...rozhoduje o nehode v dobe nehody |:.-)
Podle me nad tim strasne moc premyslis a malo uvazujes...
spravni rizeni je rizeni, ve kterem se rozhoduje v tvem pripade o podilu viny pri nehode.
predpokladam, ze nehoda se stala treba pred mesicem.... kdyz zitra auto zlikvidujes, odhlasis pojistku, tak co jako?!
v dobe havarie jsi vozidlo pojistene mel....
A vo tom to spravni rizeni je...rozhoduje o nehode v dobe nehody |:.-)
Podle me nad tim strasne moc premyslis a malo uvazujes...
00:35:10
01.12.2010
01.12.2010

Demoniak
A co když z toho řízení vyjdu jako vinník? dyť přeci nebudu mít pojistku na autě.
00:05:57
01.12.2010
01.12.2010

Dymák
pokud neni uredne zabaveny, tak to jde eko-zlidovat uplne normalne (ve spravnim rizeni je ridic a ne auto), ale pokud ze spravniho rizeni vyjdes jako poskozeny, tak ti da pojistovna hovno, nebot ji nebudes mit co ukazat
21:42:51
28.11.2010
28.11.2010

Demoniak
Ahoj, měl bych takovej dotaz:
nedávno sem měl bouračku a dodnes je to ve správnim řízení a moje otázka zní, dá se auto ve správnim řízení ekologicky zlikvidovat? Stojí totiž na obecnim pozemku a dost to překáží. bohužel ani úřad do dneška nedokázal zjistit viníka...
nedávno sem měl bouračku a dodnes je to ve správnim řízení a moje otázka zní, dá se auto ve správnim řízení ekologicky zlikvidovat? Stojí totiž na obecnim pozemku a dost to překáží. bohužel ani úřad do dneška nedokázal zjistit viníka...